Skip to main content
Til toppen
Tørkede urter -25% Hair Volume -25% Romega -25% Tilbud på D-vitamin

Muskel & Ledd gel (mild) 150ml

Varenummer: N36697
EAN: 7090030270064
Lagerbeholdning:
Merke: Universal Helseprodukter
Klassifisering: Kosmetikk
ink. mva.
  • God for muskler og ledd
  • På det norske markedet i over 20år
  • Mild muskelgel
  • For hele kroppen
Mild gel med EDTA for muskler og ledd. Daniel Einis milde Muskel & ledd gel har vært på det norske markedet i over 20 år. Denne gelen er god for muskel og ledd, og god for huden. Den milde muskel- og leddgelen kan brukes ofte og rikelig over hele kroppen, eller kun på problemområdene. Kombiner den gjerne med den røde varianten av Muskel og ledd gel, som inneholder varmende chili.

Grandervann, EDTA, Aloe vera, eukalyptusolje, Grinsted 3115, xanthangum, ricinusolje, Ringblomst (calendula officinalis), ingefær (zingiber officinale), sheasmør, avokadoolje, curcuma xanthorriza og bivoks.

Gelen masseres godt inn i huden på problemområdet morgen og kveld. Muskelgelen kan brukes over hele kroppen.

Gravide og ammende bør kun bruke gelen i samråd med lege.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Mange bruker en kombinasjon av MUSKEL&LEDD gel blå og rød for best ønsket resultat.

  • MUSKEL&LEDD gel inneholder virkestoffer fra aloe vera, ringblomst, ricinus, eukalyptus, ingefær, chili, gurkemeie og avokado - kombinert med bivoks, salt fra Dødehavet og EDTA
  • EDTA (Etylen-Diamin-Tetra-Acetat) er en aminosyre som er utvunnet av tetranatriumsalt og eddiksyre. I internasjonal forskning nevnes EDTA innen flere bruksområder.
     
Perozin muskelsalve 100ml

Perozin er sammensatt for å lindre smerter ved hjelp av kryoterapi (kuldebehandling). Perozin inneholder en blanding av denaturert alkohol, vann og mentol som gir en kraftig kjølende effekt. Stoffene bruker varme fra kroppen for å fordampe fra huden. Dette gir effektiv og rask smertelindring. Perozin kan brukes ved muskel- og/eller leddsmerter i ankler, knær, hofte, rygg, nakke, albuer og skuldre. Prøv den også ved tunge ben, rastløse ben, muskelstrekk, stivhet i muskulatur.

903995
Nyhet
Muskel & ledd gel med EDTA 150ml

Varmende gel med EDTA for muskel og ledd som øker blodgjennomstrømmingen til stive, såre ledd og muskler. Gelen føles behagelig og varmende på huden, og kan benyttes ved kalde hender og føtter, lette hevelser i beina, stivhet og såre ledd og muskler. Inneholder chili som øker blodsirkulasjonen og gir en varmende effekt. Muskel og ledd gelen inneholder også EDTA (Etylen-Diamin-Tetra-Acetat). Bruk den varmende gelen både morgen og kveld, eller ved behov.

N36692
Min side