Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

natto K2 Benbygger 30 Kapsler

Varenummer: 912330
EAN: 7037391541204
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Meji
ink. mva.
I Norge inntar vi forholdsvis lite fermentert mat som innholder vitamin K2. Derfor kan Natto-k2 være et nyttig tilskudd for personer som ønsker å opprettholde et normalt skjelett. Vitamin K bidrar til å opprettholde normal benstruktur (normale knokler). Natto-k2 kan gjerne kombineres med Kalsium og Magnesium, samt vitamin-D3. Natto er ekstrakt fra den japanske matretten med samme navn. 

Oppgitt innhold per døgndose; 1 kapsel.

Innhold mengde % av RI
Vitamin K2 200 mcg 267 %
Nattlysolje 134 mg  
Nattoekstrakt 45 mg  
Isoflavoner 50 mg  
     
Ingredienser: Kapsel (gelatin (svin), fuktighetsbevarende middel (glyserol), farge (karamell)), nattlysolje, menaquinon-7-olje (vitamin K2, soyaolje), soyaisoflavoner, nattoekstrakt, fortykningsmidler (bivoks, mono- og diglyserider av fettsyrer), antioksidant (d-alfatokoferol).

Anbefalt døgndose: 1 kapsel med mat.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. Bruk av Natto sammen med blodfortynnende medikamenter (Vit.K antagonister) bør kun skje i samråd med lege.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Vitamin K kommer i to former, K1 og K2. K1 (fyllokinon) er det som er mest kjent som vitamin K, og det vitaminet som hittil har vært mest kjent for sine egenskaper i å hjelpe blod å koagulere. K1 finnes i mørkegrønne grønnsaker som brokkoli, spinat og grønnkål, mens K2 vitamin (MK- menaquinone) finnes mest i fermenterte oster, eggeplomme, og noe i enkelte melkeprodukter, men lite i frukt og grønnsaker. Mennesker lager ikke K2 vitamin fra grunnen, men kan omdanne f.eks K1 til noen former av K2 vitamin. Dette utgjør imidlertid en alt for liten mengde K2 vitamin, slik at K2 vitamin må tilføres fra andre kilder. De viktigste produsentene av K2 vitamin er bakterier. Melkesyrebakterier som finnes normalt i tarmen lager noe, og inntak av fermentert mat vil også være et nyttig bidrag. Vi finner absolutt mest K2 vitamin i den japanske retten Natto, der bakterien Bacillus subtilis danner K2 vitamin under gjæringsprosessen (fermenteringen) av soyabønnene.

Lenker
Min side