Til toppen

natto K2 Benbygger 30 Kapsler

Varenummer: 912330
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd

ink. mva.

I Norge inntar vi forholdsvis lite fermentert mat som innholder vitamin-K. Derfor kan Natto-k2 være et nyttig tilskudd for personer som ønsker å opprettholde et normalt skjelett. Vitamin K2 bidrar til å bygge og vedlikeholde en normal benstruktur. Natto-k2 kan gjerne kombineres med Bio Life Kal-Mag (Kalsium og Magnesium med vitamin-D3) for å sikre mineraler til benbygningen. Natto er ekstrakt fra den japanske matretten med samme navn. Dette er en tradisjonell japansk rett.
Oppgitt innhold per døgndose; 1 kapsel.
Ingrediensermengde% av RI
Vitamin K2200 mcg267 %
Nattlysolje134 mg
Nattoekstrakt45 mg
Isoflavoner50 mg
Kapsel (gelatin (svin), fuktighetsbevarende middel (glyserol), farge (karamell)), nattlysolje, menaquinon-7-olje (vitamin K2, soyaolje), soyaisoflavoner, nattoekstrakt, fortykningsmidler (bivoks, mono- og diglyserider av fettsyrer), antioksidant (d-alfatokoferol).
1 kapsel daglig med mat.

Bruk av Natto sammen med blodfortynnende medikamenter bør kun skje i samråd med lege.

Produsert i Japan - Not Genetically Modified.
Vitamin K kommer i to former, K1 og K2. K1 (fyllokinon) er det som er mest kjent som vitamin K, og det vitaminet som hittil har vært mest kjent for sine egenskaper i å hjelpe blod å koagulere. K1 finnes i mørkegrønne grønnsaker som brokkoli, spinat og grønnkål, mens K2 vitamin (MK- menaquinone) finnes mest i fermenterte oster, eggeplomme, og noe i enkelte melkeprodukter, men lite i frukt og grønnsaker.Mennesker lager ikke K2 vitamin fra grunnen, men kan omdanne f.eks K1 til noen former av K2 vitamin. Dette utgjør imidlertid en alt for liten mengde K2 vitamin, slik at K2 vitamin må tilføres fra andre kilder.De viktigste produsentene av K2 vitamin er bakterier. Melkesyrebakterier som finnes normalt i tarmen lager noe, og inntak av fermentert mat vil også være et nyttig bidrag. Vi finner absolutt mest K2 vitamin i den japanske retten Natto, der bakterien Bacillus subtilis danner K2 vitamin under gjæringsprosessen (fermenteringen) av soyabønnene.