Til toppen

Omni-B Active 120 Kapsler

Varenummer: N34930
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Biosym

ink. mva.

Omni-B Active inneholder balanserte mengder av alle B-vitaminene, samt kolin og inositol som har synergi med B-vitaminene. Produktet har høye doser B-vitaminer, og det er brukt de mest aktive formene av bl.a B2, B3, B6, B12 og folat. Dette sikrer et produkt med god biotilgjengelighet. Omni-B Active er også tilsatt fosfolipider. Disse er viktige byggestener i cellemembraner og bidrar til god utnyttelse av næringsstoffer. Niacin (B3) er tilsatt som såkalt "flush-free-niacin".

Oppgitt innhold per anbefalt døgndose: 1 kapsel

Ingredienser mengde % av RI
Vitamin B1 (tiaminmononitrat) 31 mg 2818%
Vitamin B2 (riboflavin-5-fosfat) 25 mg 1786%
Niacin (inositolheksaniacinat) 50 mg 313%
Pantotensyre (kalsium-D-pantotenat) 50 mg 833%
Vitamin B6 (pyridoksal-5-fosfat) 12 mg 857%
Biotin (D-biotin) 200 µg 400%
Folat (kalsium-L-metylfolat) 400 µg 200%
Vitamin B12 (metylkobalamin) 100 µg 4000%
Kolin (kolinbitartrat) 100 mg  
Inositol (inositol/inositolheksaniacinat) 100 mg  
Lecitin fra solsikke (fosfolipidblanding) 50 mg  
Øvrige ingredienser: konsistensmidler (magnesiumsalter av veg.fettsyrer, silisiumdioksid), vegetabilsk kapsel (pullulan stivelse).

Anbefalt døgndose for voksne og barn over 11 år: 1 kapsel.

Skal ikke brukes av barn under 11 år. Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Vær oppmerksom på at Omni-B Active inneholder B2 (riboflavin), 'det gule vitaminet', som kan farge urinen mørkegul. Dette er naturlig og ufarlig.

B-vitaminer er en gruppe vannløselige vitaminer som spesielt er viktig for cellenes stoffskifte. B-vitaminene finnes i alt vev, og er bl.a med på å opprettholde normalt nervesystem, bidrar til blodbygging, samt at de er viktige for hår, hud og slimhinner. Vitaminene tas lett opp fra tynntarmen og fordeles i alle kroppens celler. Omni-B Active er et balansert multiprodukt som også brukes som understøttende produkt når man tar B-vitaminer enkeltvis i høye doser.