Til toppen

Bio Life Multi B kompleks 60 Vegkapsler

Varenummer: 938833
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd

ink. mva.

Bio-Life super B-Kompleks er et bredspektret og høydosert produkt med vitaminer, magnesium og urter. Produktet er en videreutviklet versjon av Bio-Life Multi B-stress, og er spesielt sammensatt for å dekke økt næringsbehov ved stress. Produktet har høyere doser B-vitaminer enn tidligere. Folsyre er byttet ut med den aktive formen metylfolat. B-12 er også i aktiv form, metylkobalamin, som opptas direkte uten omdanning.
Oppgitt innhold per anbefalt døgndose: 1 kapsel
Ingrediensermengde% av RI
Magnesiumsitrat, rispulver, kapsel (hydroksypropylmetylcellulose), askorbinsyre, tiaminhydroklorid, kalsium-D-pantotenat, D-biotin, riboflavin, nypepulver (Rosa canina), metylkobalamin, nikotinamid, pyridoksinhydroklorid, inositolheksafosfat, gurkemeieekstrakt (Curcuma longa), acerolabærekstrakt (Malpighia glabra), havregressekstrakt (Avena sativa), kalsium-L-metylfolat.
Vitamin B1 (tiamin)25 mg2273%
Vitamin B2 (riboflavin)25 mg1786%
Vitamin B3 (niacin)10 mg63%
Vitamin B5 (pantotensyre)25 mg417%
Vitamin B6 8 mg571%
Vitamin B12100 µg4000%
Biotin300 µg600%
Folat200 µg100%
Magnesium100 mg27%
Vitamin C50 mg63%
Anbefalt døgndose: 1 kapsel daglig.

Skal ikke brukes av barn under 3 år. Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Merk: Produktet inneholder riboflavin (vitamin B2) som er et gult fargestoff. Urinen får gulere farge av dette, og det er helt ufarlig.
B-vitaminer bidrar til energiomsetning, normal psykologisk funksjon, normal funksjon i immunsystem og nervesystem, hormoner, røde blodlegemer, omsetning av homocystein, hår, hud, slimhinner, samt motvirker tretthet og utmattelse.Mangel på B-vitaminer kan gi mange ulike utslag, avhengig av hvilket B-vitamin man mangler, men en generell oversikt er:- Hår og hud ser dødt, flisete og lite glansfullt ut- Stressymptomer og irritabilitet- Uro og nervøsitet- Utmattelse og tiltaksløshet- Sår tunge og sprekker i munnvikene