Til toppen

Hair Volume 30 Tabletter

Varenummer: 819161
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd

ink. mva.

Hair Volume tablettene er en ny generasjon med kosttilskudd til personer, som ønsker å bevare sunt og fyldig hår, og som vil unngå hårtap. Hair Volume er basert på et epleekstrakt rik på såkalte phytocyanidiner, og fungerer som vekstfaktorer på hårsekkenes celler.
Oppgitt innhold per dagsdose (1 tablett).
Ingrediensermengde% av RI
Epleekstrakt (Malus domestica Borkh.)300 mg
Hirseekstrakt (Panicum miliaceum L.)250 mg
Kjerringrokkekstrakt (Equisetum Arvense L.)200 mg
Bukkehornkløver (Trigonella foenum-graecum L.)200 mg
Biotin225 mcg
Pantotensyre15 mg
Sink10 mg
Kobber1 mg
1 tablett daglig i forbindelse med et måltid. For best resultat fortsettes den anbefalte døgndosen i en periode på 3 måneder.

Kosttilskudd har til hensikt å supplere kosten og bør ikke erstatte en variert kost og sunn livsstil. Den anbefalte døgndosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Bør kun etter avtale med lege eller helsepersonell anvendes av gravide og ammende, eller barn under 11 år.
Det er flere fordeler ved Hair Volume:1: Inneholder phytocyanidinrik epleekstrakt (vekstfaktor)2: Vitaminer til hårrøttene (bl.a. biotin som hjelper til med å bevare en sunn hårvekst og volum)3: Med aminosyrer og mineraler til hårrøttene (bl.a. kobber som motvirker grå hår)4: Med ekstrakt av hirse og organisk silica5: Høykonsentrert - én tablett om dagen er nok