Til toppen

Original Silicea Gel, hår og hud 60 Kapsler

Varenummer: 968378
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Anton Hübner GmbH & co . KG

ink. mva.

Original Silicea Gel kapsler inneholder ingredienser som er utvalgt for hår, hud og negler, og kun en kapsel om dagen gjør det enkelt. Sporelementene selen og biotin bidrar til vedlikehold av normalt hår. Biotin bidrar også til vedlikehold av normal hud og slimhinner. Sink spiller en rolle i celledelings prosessen og bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress, samt bidrar til å opprettholde normale knokler sammen med mangan. Både sink og selen har en rolle i å opprettholde normale negler. Original Silicea kapsler inneholder tørket silisiumdioksid.

Oppgitt innhold per anbefalt døgndose: 1 kapsel.

Innhold mengde % av RI
Selen 55 µg 100%
Kisel/Silisium 420 mg / 196 mg -
Sink 5 mg 50%
Mangan 2 mg 100%
Biotin 37.5 µg 75%
Ingredienser: Silisiumdioksid, kapsel (hydroksypropylmetylcellulose), maisstivelse, sinkglukonat, manganglukonat, natriumselenitt, D-biotin.

Anbefalt døgndose: 1 kapsel daglig med et stort glass vann utenom måltid.
Produktet kan brukes daglig hele året eller som en kur over 3 måneder med 2 kurer per år.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost og sunn livsstil.

Oppbevaring: Oppbevares utilgjengelig for barn.

Original Silicea kapsler har ingen tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler. Kapslene er laget av cellulose – egnet til veganere og vegetarianere. Den er også gluten- og laktosefri.

Original Silicea Gel, hår og hud 500ml Gel

Silicea Gel er en kolloidal gel, som er en oppløsning av ekstremt små partikler finfordelt i vann. Silicea opptas lett i kroppen på grunn av den spesielle produksjonsprossen. Den minimale partikkelstrukturen i silicea forenkler gjennomtrenging av tarmveggen og absorberes lettere av bindevevet. Silisium er det nest vanligste grunnstoffet på jorda – etter oksygen. Silisium som naturlig grunnstoff finnes overalt der styrke, elastisitet og fleksibilitet er viktig.
N33568

SILICA PLUS VEG 90 Tabletter

Silica Plus fra Solaray er laget av kjerringrokkekstrakt. Kjerringrokkplanten er rik på kisel, og kisel (silisiumdioksid) bidrar med mineralet silisium. For hår, hud og negler.
N20331

Spisekisel med urter 150 Kapsler

Spisekisel med urter er en kapsel med pulverblanding som består av kisel, brennesle og kjerringrokk til hud, hår og negler, samt benstruktur. Brennesle bidrar til å vedlikeholde normal hud, knokler, negler og hår. Kiselgur er naturlig forekommende og kalles også diatomitt. Kiselgur er avleiringer med høyt innhold av fossile skall av kiselalger (diatoméer) som har et naturlig innhold av mineralet silisium. Kisel er det samme som silisiumdioksid, altså en forbindelse med 1 silisium- og 2 oksygenatomer. Produktet finnes også i pulverform.
N35304