Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Hair Volume™ plus Nail Strong™ 60 tabletter

Varenummer: N36712
EAN: 5021807479757
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: New Nordic
ink. mva.
  • Hair Volume + Nail Strong
  • Biotin, sink, eple ekstrakt, ortho-kiselsyre
  • Vedlikeholder normalt hår og normale negler
  • Naturlig innhold av procyanidin B2
Her får det velkjente kosttilskuddet Hair Volume i kombinasjon med Nail Strong, så du ivaretar både hår og negler med New Nordic sin gode sammensetning. Hair Volume™ plus Nail Strong™ er en tablett av eple ekstrakt med et naturlig innhold av procyanidin B2 pluss en biotilgjengelig form av silisium (kolin-stabilisert ortho-kiselsyre). I tillegg inneholder det også hirse, kjerringrokk, biotin, sink og kobber. Tabletten tilfører næringsstoffer til hodebunnen og hårsekken (hårstråets ”rot”), hvor håret dannes samt til neglenes cellematriks. Biotin og sink hjelper med å vedlikeholde et normalt hår. Sink bidrar dessuten til vedlikeholdelse av normale negler. Kobber bidrar til en normal pigmentering av håret.

Oppgitt innhold per døgndose 2 tabletter:

Innhold mengde % av RI

Epleekstrakt (Malus domestica Borkh.)  5:1 
inneholder procyanidin B2

300 mg  
Hirseekstrakt (Panicum miliaceum L.)  5:1 
inneholder miliacin
250 mg  
Kjerringrokkekstrakt (Equisetum Arvense L.)
inneholder silisium
200 mg  
Kolin-stabilisert ortho-kiselsyre 200 mg  
Propolis 150 mg  
Sort pepper ekstrakt (Piper nigrum L.)
standardisert til 40% piperine
20 mg  
Biotin 225 µg 450%
Pantotensyre 15 mg 250%
Sink 10 mg 100%
Kobber 1 mg 100%
     
Ingredienser: Fyllemiddel (mikrokrystallinsk cellulose), eple ekstrakt (Malus domestica Borkh.), hirse ekstrakt (Panicum miliaceum l.), kjerringrokk ekstrakt (Equisetum arvense l.), kolin-stabilisert ortho-kiselsyre, propolis, kalsium Dpantothenat, konsistensmiddel (tverrbunden sodiumcarboxymethyl cellulose), antiklumpemiddel (siliciumdioxid), sort pepper ekstrakt (Piper nigrum l.), potetstivelse, overflatebehandlingsmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, magnesiumsalter av fettsyrer), sinkoxid, kobbersulfat, D-biotin.

Anbefalt døgndose:
2 tabletter daglig i forbindelse med et måltid eller et glass vann.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd har til hensikt å supplere kosten og bør ikke erstatte en variert kost og sunn livsstil. Bør oppbevares utilgjengelig for barn. Bør kun etter avtale med lege eller helsepersonell anvendes av gravide, ammende eller barn under 11 år.

  • Laktosefri
  • Glutenfri
     

EPLE (Malus domestica Borkh.)
Det eple ekstraktet som anvendes i denne tabletten, inneholder det naturlige plantestoffet procyanidin B2. Utvalgte epler plukkes, tørkes og ekstraheres slik at de ønskede plantestoffene bevares. Det garanterer høy kvalitet.

KJERRINGROKK (Equisetum arvense L.)
Kjerringrokk er en av de mest silicaholdige plantene som finnes. Kjerringrokk er en såkalt ”levende fossil” og formerer seg ikke ved frø, men ved sporer – dvs en reproduktiv struktur tilpasset spredning og overlevelse under dårlige forhold i lange perioder.

PROPOLIS
Propolis er et vokslignende stoff fra harpiksen samlet av honningbier. Biene bruker propolis til å forsegle cellene i bikube og beskytte den søte, fuktige honningen mot soppangrep.

Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.

Hair Volume™ Gummies 60 Stk

Deilige Hair Volume™ Gummies med eplesmak gir næring til hårrøttene. Hair Volume™ Gummies er basert på en naturlig kombinasjon av urteekstrakter fra epler, hirse og kjerringrokk, i tillegg til biotin og sink. Disse gummies tilfører næring til hodebunnen og hårsekkene (hårets rot), hvor håret dannes. Biotin og sink kan bidra til å opprettholde normalt hår og hud. Sink kan også bidra til å opprettholde normale negler. 

N35562
Original Silicea Gel, hår og hud 60 Kapsler

Original Silicea Gel kapsler inneholder ingredienser som er utvalgt for hår, hud og negler, og kun en kapsel om dagen gjør det enkelt. Sporelementene selen og biotin bidrar til vedlikehold av normalt hår. Biotin bidrar også til vedlikehold av normal hud og slimhinner. Sink spiller en rolle i celledelings prosessen og bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress, samt bidrar til å opprettholde normale knokler sammen med mangan. Både sink og selen har en rolle i å opprettholde normale negler. Original Silicea kapsler inneholder tørket silisiumdioksid.

968378
Hair Volume 30 Tabletter

Hair Volume tablettene er en ny generasjon med kosttilskudd til personer, som ønsker å bevare sunt og fyldig hår, og som vil unngå hårtap. Hair Volume er basert på et epleekstrakt rik på såkalte phytocyanidiner, og fungerer som vekstfaktorer på hårsekkenes celler. 

819161
Arcon Tisane Plus 60 Kapsler

Arcon-Tisane® plus er spesielt for kvinner som sliter med håravfall.  Disse hårvitaminkapslene er vitamintilskudd spesielt sammensatt for hårets behov for næringstilførsel. Arcon-Tisane® plus gir håret ditt ekstra tilskudd av vitaminer, samt flytende bukkehornsfrø-ekstrakt. Først og fremst beregnet på kvinner som har problemer med tørt, tynt eller livløst hår. I Arcon-Tisane® plus er dagsdosen økt av de opprinnelige aktive ingrediensene, blant annet er det 15% høyere innhold av flytende ekstrakt fra bukkehornkløverfrø. I tillegg tilfører Arcon-Tisane® plus nå også vitamin C, vitamin E, tiamin, jod og selen. B vitaminkomplekset - som B2, B6, folat, kalsiumpantotenat og nikotinsyreamid er meget viktige for en sunn hud og et sunt hår.

N35575
Lenker
Min side