Til toppen

Hair Volume™ Gummies 60 Stk

Varenummer: N35562
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: New Nordic

ink. mva.

Deilige Hair Volume™ Gummies med eplesmak gir næring til hårrøttene. Hair Volume™ Gummies er basert på en naturlig kombinasjon av urteekstrakter fra epler, hirse og kjerringrokk, i tillegg til biotin og sink. Disse gummies tilfører næring til hodebunnen og hårsekkene (hårets rot), hvor håret dannes. Biotin og sink kan bidra til å opprettholde normalt hår og hud. Sink kan også bidra til å opprettholde normale negler. 

Oppgitt innhold per døgndose 2 gummies:

Innhold mengde % av RI
Eple ekstrakt (Malus domestica, Borkh.) 0,2% procyanidin-B2  150 mg -
Hirse ekstrakt (Panicum miliaceum, L.), 125 mg -
Kjerringrokk ekstrakt (Equisetum Arvense, L.), 100 mg -
Biotin 475 μg

950%

Sink 2,5 mg 25%
     
Ingredienser: Glukosesyrup, sukrose, geleringsmiddel (gelatin), sukker, konsistensmiddel (sorbitol), eple ekstrakt (Malus domestica Borkh.), eplejuice av konsentrat, ekstrakt av hirse (Panicum miliaceum L.), ekstrakt av kjerringrokk (Equisetum arvense L.), syreregulerende middel (sitronsyre), fortykningsmiddel (agar), naturlig eplearoma, fargestoff (rødbete), sinksitrat, D-biotin.

Anbefalt døgndose fra 11 år: 2 gummies daglig i forbindelse med måltid.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

EPLE (Malus domestica Borkh.)
Eple ekstraktet som er brukt i Hair Volume™ Gummies inneholder det naturlige plantestoffet procyanidin B2. For å garantere en høy kvalitet blir epler nøye utvalgt og plukket, tørket og ekstrahert for å bevare ønsket innhold. 

Hair Volume 90 Tabletter

NY VARIANT med aminosyrer. Hair Volume tablettene er en ny generasjon med kosttilskudd til personer, som ønsker å bevare sunt og fyldig hår, og som vil unngå hårtap. Hair Volume er basert på et epleekstrakt rik på såkalte phytocyanidiner, og fungerer som vekstfaktorer på hårsekkenes celler. 
N32389

Hårbørste langt hår 1 Stk

Hårbørste i oljebehandlet bøk med ekstra lange tagger av tre. De lange taggene gjør børsten spesielt egnet til langt hår. Avrundede tagger gir god massasje av hodebunden og stimulerer blodomløpet. Størrelse: 230 x 63 mm. Taggene er 25 mm lange.
N35183

Original Silicea Gel, hår og hud 60 Kapsler

Original Silicea Gel kapsler inneholder ingredienser som er utvalgt for hår, hud og negler, og kun en kapsel om dagen gjør det enkelt. Sporelementene selen og biotin bidrar til vedlikehold av normalt hår. Biotin bidrar også til vedlikehold av normal hud og slimhinner. Sink spiller en rolle i celledelings prosessen og bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress, samt bidrar til å opprettholde normale knokler sammen med mangan. Både sink og selen har en rolle i å opprettholde normale negler. Original Silicea kapsler inneholder tørket silisiumdioksid.
968378