Til toppen

Omni-Omega EPA-GLA + (Omega 3- 6- 7- 9) 120 Kapsler

Varenummer: 817173
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Biosym

ink. mva.

Omni-Omega EPA-GLA+ inneholder naturlig, stabil fiskeolje fra viltlevende fisk, i kombinasjon med agurkurt og flytende Lecithin. Omni-Omega EPA-GLA+ gir dermed et balansert tilskudd av flerumettede fettsyrer omega 3-6-7-9 og fosfolipider. Inneholder fiskeolje fra fisk som sardiner, makrell og ansjos. Kaldpresset agurkurt inneholder mer GLA (omega-6) enn noen andre oljer. Oljen har dessuten et naturlig innhold av oljesyre (omega-9). Lecitin forbedrer fettsyrenes kvalitet og opptagelighet. Langkjedede omega 3-6-9 med fettsyreratio 2,5 : 1 : 2,5.

Oppgitt innhold per 1-4 kapsler.
Ingrediensermengde% av RI
FISKEolje, Rapslecithin (fra GMO-fri Rapsolje), Agurkurtolje (Borago officinalis), Rapsolje.
Kapsel: FISKEgelatin. Fuktighetsbevarende middel: Glyserol. (vegetabilsk)
Fiskeolje - Naturlig, stabil olje fra viltlev­ende fisk. Smaksnøytral.300-1200 mg
Lecithin. Flytende Lecithin fra GMO-fri rapsolje315-1260 mg
Agurkurtolje/Lægehjulkroneolie (Borago offici­nalis). Kaldpresset.300-1200 mg
Total Omega-3 fettsyrer:242-968 mg
- herav: EPA107-428 mg
- herav DHA75-300 mg
Omega-6 GLA (Gammalinolensyre)67-268 mg
Omega-7 (Cis-11 Vaccensyre)24-96 mg
Omega-9 (Oljesyre)250-1000 mg
Andre fettsyrer:
Linolsyre190-760 mg
Fosfolipider145-580 mg
Kolin7-28 mg
Inositol 7-28 mg
Anbefalt døgndose: 1-4 kapsler.
Dosen på 4 kapsler er satt for å oppnå helsefordelene for hjerne, hjerte og øyne. Inntak av oljer i tilskudd tilpasses inntak av sunne fettsyrer i maten. Om man spiser fet fisk, nøtter, frø o.l i sin daglig kost vil man kunne reduserer inntaket av fettsyrer som tilskudd: f.eks 1-3 kapsler.

Kapsler av fiskegelatin.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost. Oppbevares utilgjengelig for barn.
EPA-GLA+® er naturlig, stabil fiskeolje og andre fettsyrer i unik kombinasjon. Sammensatt med fokus på hjerte, hjerne og syn.Fiskeoljen i EPA-GLA+® er sertifisert av den uavhengige miljøorganisasjonen Friend of the Sea, dvs. fiskeoljen stammer fra bæredyktig fiskeri.Sikkerhet og kvalitet:Biosym var et av de første firmaene som introduserte fiskeolje på det danske markedet på 80-tallet. De har derfor meget stor ekspertise mht utvelgelse, sammensetning, fremstilling og ikke minst kvalitetssikring av fiskeoljer, og EPA-GLA+® er derfor synonymt med sikkerhet og kvalitet.Fiskeoljen i EPA-GLA+® er en av de reneste fiskeoljer i verden, som av samme grunn har vunnet flere internasjonale priser de seneste år. Fiskeoljen i EPA-GLA+® testes, som den eneste, for langt flere parametre enn myndighetene krever. Biosym tester hver enkelt batch, så man er sikret et kvalitetsprodukt med rene, stabile fettsyrer fra 3 verdifulle oljer. Alt i én kapsel!

Omni-Omega EPA-GLA + 240 Kapsler

Omni-Omega EPA-GLA + 240 Kapsler inneholder naturlig, stabil fiskeolje fra viltlevende fisk, i kombinasjon med agurkurt og flytende Lecithin. Omni-Omega EPA-GLA+ gir dermed et balansert tilskudd av flerumettede fettsyrer omega 3-6-7-9 og fosfolipider. Inneholder fiskeolje fra fisk som sardiner, makrell og ansjos. Kaldpresset agurkurt inneholder mer GLA (omega-6) enn noen andre oljer. Oljen har dessuten et naturlig innhold av oljesyre (omega-9). Lecitin forbedrer fettsyrenes kvalitet og opptagelighet.
N34674