Til toppen

Omni-Omega EPA-GLA + 240 Kapsler

Varenummer: N34674
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Biosym

ink. mva.

  • Flerumettede fettsyrer omega 3-6-7-9
  • Fosfolipider

Omni-Omega EPA-GLA + 240 Kapsler inneholder naturlig, stabil fiskeolje fra viltlevende fisk, i kombinasjon med agurkurt og flytende Lecithin. Omni-Omega EPA-GLA+ gir dermed et balansert tilskudd av flerumettede fettsyrer omega 3-6-7-9 og fosfolipider. Inneholder fiskeolje fra fisk som sardiner, makrell og ansjos. Kaldpresset agurkurt inneholder mer GLA (omega-6) enn noen andre oljer. Oljen har dessuten et naturlig innhold av oljesyre (omega-9). Lecitin forbedrer fettsyrenes kvalitet og opptagelighet.

Oppgitt innhold per anbefalt døgndose: 1-4 kapsler

Ingredienser mengde % av RI
FISKEolje, Rapslecithin (fra GMO-fri Rapsolje), Agurkurtolje (Borago officinalis), Rapsolje.    
Kapsel: FISKEgelatine. Fuktighedsbevarende middel: Glyserol. (vegetabilsk)    
Fiskeolje - Naturlig, stabil olje fra viltlev­ende fisk. Smaksnøytral. 300-1200 mg  
Lecithin. Flytende Lecithin fra GMO-fri rapsolje 315-1260 mg  
Agurkurtolje/Lægehjulkroneolie (Borago offici­nalis). Kaldpresset. 300-1200 mg  
Total Omega-3 fettsyrer: 242-968 mg  
- herav: EPA 107-428 mg  
- herav DHA 75-300 mg  
Omega-6 GLA (Gammalinolensyre) 67-268 mg  
Omega-7 (Cis-11 Vaccensyre) 24-96 mg  
Omega-9 (Oljesyre) 250-1000 mg  
Andre fettsyrer:    
Linolsyre 190-760 mg  
Fosfolipider 145-580 mg  

Anbefalt døgndose: 1-4 kapsler.
Dosen på 4 kapsler er satt for å oppnå helsefordelene for hjerne, hjerte og øyne. Inntak av oljer i tilskudd tilpasses inntak av sunne fettsyrer i maten. Om man spiser fet fisk, nøtter, frø o.l i sin daglig kost vil man kunne reduserer inntaket av fettsyrer som tilskudd: f.eks 1-3 kapsler.

Kapsler av fiskegelatin.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Omni-Omega EPA-GLA + er naturlig, stabil fiskeolje og andre fettsyrer i unik kombinasjon. Sammensatt med fokus på hjerte, hjerne og syn.

Omni-Omega EPA-GLA + er sertifisert av den uavhengige miljøorganisasjonen Friend of the Sea, dvs. fiskeoljen stammer fra bæredyktig fiskeri.Sikkerhet og kvalitet:Biosym var et av de første firmaene som introduserte fiskeolje på det danske markedet på 80-tallet. De har derfor meget stor ekspertise mht utvelgelse, sammensetning, fremstilling og ikke minst kvalitetssikring av fiskeoljer, og Omni-Omega EPA-GLA + er derfor synonymt med sikkerhet og kvalitet.

Fiskeoljen i Omni-Omega EPA-GLA + er en av de reneste fiskeoljer i verden, som av samme grunn har vunnet flere internasjonale priser de seneste år. Fiskeoljen i Omni-Omega EPA-GLA + testes, som den eneste, for langt flere parametre enn myndighetene krever. Biosym tester hver enkelt batch, så man er sikret et kvalitetsprodukt med rene, stabile fettsyrer fra 3 verdifulle oljer. Alt i én kapsel!

Agurkurt (Borago - hjulkroneolie) 180 Kapsler

Borago - Agurkurt olje i kapselform. Borago-olje har et høyt innhold av fettsyren GLA (gammalinolensyre), faktisk høyere innhold av GLA enn kjempenattlysolje. GLA er en umettet fettsyre, som ikke kan dannes av organismen selv, og kalles derfor "essensiell". GLA fins bl.a. i morsmelk, som er det nyfødte barnets vesentligste ernæring. Når barnet så er avvent, vil kroppen produsere GLA av den linolensyre som tilføres via kosten.
N34380

Equazen 180 Kapsler

Basert på naturlig EPA rik fiskeolje i kombinasjon med økologisk nattlysolje. Spesielt laget for hjerne og øye. Et daglig inntak av Equazen Eye Q garanterer at fettsyrenivåene er tilstrekkelig høyt for å opprettholde hjernens og øyets normale utvikling og funksjon. Klinisk vist effekt. Kan virke gunstig på konsentrasjon, hukommelse og innlæringsevne.
N19342

Mega GLA Complex 90 Kapsler

Mega GLA Complex er kapsler med høykonsentrert omega-6 fettsyrer fra boragoolje (olje fra frøene til agurkurt). Hver kapsel gir 180 mg GLA-fettsyrer. GLA bidrar til å vedlikeholde hudens normale struktur, elastisitet og glød. Produktet er tilsatt E-vitamin som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress (antioksidant).
N35329

Omni-Omega EPA-GLA + (Omega 3- 6- 7- 9) 120 Kapsler

Omni-Omega EPA-GLA+ inneholder naturlig, stabil fiskeolje fra viltlevende fisk, i kombinasjon med agurkurt og flytende Lecithin. Omni-Omega EPA-GLA+ gir dermed et balansert tilskudd av flerumettede fettsyrer omega 3-6-7-9 og fosfolipider. Inneholder fiskeolje fra fisk som sardiner, makrell og ansjos. Kaldpresset agurkurt inneholder mer GLA (omega-6) enn noen andre oljer. Oljen har dessuten et naturlig innhold av oljesyre (omega-9). Lecitin forbedrer fettsyrenes kvalitet og opptagelighet. Langkjedede omega 3-6-9 med fettsyreratio 2,5 : 1 : 2,5.
817173

Udo´s Choice Omega 3 og 6 økologisk 500ml Olje

Udos Choice Oljeblanding er ferskpresset og økologisk omega 3, 6 og 9. Alle de sunne fettsyrene kroppen trenger i en blanding. Udo’s Choice inneholder en unik kombinasjon av 9 nøye utvalgte oljer fra plantefrø. Passer for hele familien (0-100 år) og er velegnet for vegetarianere/veganere og gluten-/laktoseintolerante. UDOs Choice har en kombinasjon av omega 3-6-9 fettsyrer i forholdet 2:1:1. Fettsyrene kommer fra et utsøkt utvalg av vegetabilske kilder.
996685