Til toppen

OmniKrill 60 Kapsler

Varenummer: 922841
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Biosym

ink. mva.

Krill-olje av beste kvalitet med et unikt innhold av Omega-3 fosfolipider som er lettere opptagelig for kroppen enn alminnelig fiskeolje. Inneholder DHA som medvirker til å vedlikeholde en normal funksjon av hjernen og et normalt syn. Innholdet av EPA og DHA bidrar til en normal hjertefunksjon. Krill er en sterk, naturlig kilde til Omega-3, fosfolipider og antioksidanten astaxanthin!

Oppgitt innhold per dagsdose; 1-2 kapsler.
Ingrediensermengde% av RI
100% Neptune Krillolje (NKO)500-1000 mg
Næringsinnhold:
Marine fosfolipider225-450 mg
Omega-3 fettsyrer125-250 mg
- hvorav EPA68-136 mg
- hvorav DHA30-60 mg
Astaxanthin (antioksidant)180-360 µg
Kolin25-50 mg
100% Neptune Krill-olje fra krepsdyret antarktisk LYSKREPS (Euphausia superba). Kapsel: FISKEGELATIN, vann.
Anbefalt døgndose fra 11 år og oppover: 1-2 kapsler.
Bør tas i forbindelse med måltid, fortrinnsvis frokosten.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost. Oppbevares utilgjengelig for barn. Bør ikke inntas av personer med skalldyrsallergi.
Inneholder den originale NKO® krill-olje. Tilfører kroppen de sunne Omega-3 fettsyrer EPA og DHA i en ny form, nemlig som Omega-3 fosfolipider. Omega-3 fosfolipider er fosfolipider der minst en av de to mulige fettsyrene er omega-3.Fangst av Krill har lang tradisjon i f.eks. Japan og Norge. Men til bruk i kosttilskudd utvinnes kun en liten del fettstoffer. OmniKrill er utvunnet av Lyskreps (Euphausia superba) fra Antarktis, hvorav fangsten følges og overvåkes av organisasjoner som er engasjert i miljøspørsmål. Neptune Krillolje er fremstilt av Neptune Technologies & Bioressources Inc., Québec, Canada. Fra miljøsertifisert fiskeri.OmniKrill fra Biosym er fri for transfettsyrer.