Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

OmniSelen og Q10 fra Biosym 100 tab +100 kaps

Varenummer: N37299
Lagerbeholdning:
Merke: Biosym
Klassifisering: Kosttilskudd
ink. mva.
  • Høy dose koemzym Q10
  • Effektivt opptak av Q10
  • Med C-vitamin
  • OmniSelen 3
OmniSelen3 er et kosttilskudd med det essensielle sporstoffet selen, som er utvunnet fra 3 forskjellige veldokumenterte selenkilder. Deriblant organisk bundet selengjær. Sammensetningen av de tre selenkildene bidrar til et effektivt opptak, og avspeiler den naturlige selenvariasjonen som finnes i en allsidig kost. OmniVita® Q10 Energy har Coenzym Q10 i en høy dose og kvalitet. Koenzym Q10 finnes i alle kroppens celler og er et vitaminlignende stoff. Koenzym Q10 i sin naturlige form kalles også ubiquinone/ubidecarenone. Denne naturlige formen er et fettløselig, vitaminlignende stoff som omdannes til den aktive formen i kroppen.Tilsatt C-vitamin og Lecitin. Lecithin er valgt, fordi dets innhold av nyttige fettsyrer fremmer et godt og effektivt opptak av Q10 i tarmen. Kapslene er vegetabilske.

Innhold per anbefalt døgndose (1 tabl. + 1 kapsel):

Innhold mengde % av RI
Coenzym Q10 100mg -
Vitamin C 44 mg 55%
Solsikkelecithin 150mg -
Selen 100µg 182

 

Ingredienser Q10: Bæredyktig palmekjerneolje (RSPO sertifisert), solsikkelecitin, ubidecaranon (Coenzym Q10), L-askorbinsyre. Vegetabilsk kapsel: hydroksypropylmetylcellulose, jernoksid (farge og beskyttelse).

Ingredienser selen: Selengjær, l-selenmethionin, natriumselenitt. Konsistensmidler: Mikrokrystallinsk cellulose, vegetabilske magnesiumsalter av fettsyrer, silisiumdioksid. Overflatebehandlingsmidler: Hydroksypropylmethylcellulose, glyserol.

Anbefalt døgndose for voksne: 1 tablett + 1 kapsel

Merk:
Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd skal ikke erstatte en variert kost og en sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn. Informer legen din om bruk av produktet hvis du er under medisinsk behandling. 

OmniSelen3 fra Biosym er fri for gjær, laktose, gluten, sukker, kunstige farge- og konserveringsmidler.

Q10 er et fettløselig og vitaminlignende stoff. Det betyr at Q10 opptas dårlig fra tarmen, hvis ikke de rette fettstoffene tilstede i forbindelse med inntaket. Derfor er solsikkelecithin valgt som bærestoff i OmniVita Q10 Energy fra Biosym. Solsikkelecithin er også valgt slik at de som har soya-allergi kan bruke produktet. Lecithin består hovedsaklig av fosfolipider, og har dessuten den egenskapen at det påvirker fordelingen av fettoppløselige stoffer i kroppen. Cellenes mitokondriemembran, hvor Q10 er aktivt, består av opptil 90% fosfolipider. Det gjør lecithin til det ideelle transportstoffet for Q10 i organismen. Opptaket av fettløselige stoff i kosttilskudd, i dette tilfellet Q10, økes vesentlig, når det fettløselige næringsstoffet forbindes med og innkapsles i et lettopptakelig bærestoff. 

Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.

SelenoQ10 60 tabl + 60 kapsl

SelenoQ10 fra Pharma Nord er et kombinasjonspreparat med Selen og Q10. SelenoQ10 bidrar til beskyttelse av kroppens celler mot oksidativt stress. Et produkt basert på den svenske Kisel 10 studiet, som ble publisert april 2012. SelenoQ10 er et unikt preparat, som kombinerer den originale Bio-Quinone Q10 formelen med den patenterte selenium gjær, SelenoPrecise. Dette er en stabil og organisk selenium kilde, som er dokumentert i over 40 vitenskapelige studier. Selenium bidrar til en normal funksjon av immunsystemet og beskytter kroppens celler mot oksidativt stress.

N31662
Lenker
Min side