Til toppen

OmniVital 120 Vegkapsler

Varenummer: N34932
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Biosym

ink. mva.

  • ENERGIGIVENDE

OmniVital® inneholder en sterk kombinasjon av 4 effektive og veldokumenterte adaptogener: russisk rot, astragalus, schisandra og rosenrot. Disse brukes tradisjonelt som tilskudd i perioder med tretthet og stress. Adaptogenene bidrar til at immunsystemet fungerer normalt og virker mot stress, tretthet og utmattelse. Russisk rot og astragalus bidrar til et normalt fungerende immunsystem. Schisandra bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. Rosenrot bidrar til normal kognitiv funksjon.

Oppgitt innhold per anbefalt døgndose; 2 kapsler

Innhold mengde
Russisk rot (Eleutherococcus senticosus Maxim. H.) 1000mg
– Herav min. 0,5 mg Eleutherocid B og E  
Schisandra (Schisandra chinensis (Turcz.) baill.) 500mg
– Herav min. 1 mg schisandriner  
Astragalus (Astragalus membranaceus (Fisch)) 2000mg
– Herav min. 48 mg polysakkarider  
Rosenrot (Rhodiola rosea L.) 300mg
– Herav min. 0,24 mg rosaviner og 0,08 mg salidrosider  
Lecitin (fosfolipidblend) 100mg
Ingredienser: Ekstrakter av; Astragalus, russisk rot, schisandra og rosenrot. Solsikkelecitin. Konsistensmidler: rismel, risekstrakt, riskonsentrat. Vegetabilsk kapsel: Hydroksypropylmetylcellulose, klorofyllin-kobber kompleks (naturlig farge).

Anbefalt døgndose for voksne samt ungdom fra 11 år: 2 kapsler.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. Oppbevares utilgejngelig for barn.

Vegan. OmniVital® er registrert hos The Vegan Society i England.

OmniVital® inneholder også lecithin – for effektiv utnyttelse av de aktive næringsstoffene.I OmniVital® anvendes – som i alle urtepreparater fra Biosym – tørrekstrakter, som fremstilles ved hjelp av en skånsom prosess, hvor man forsiktig trekker ut plantenes aktive innholdstoffer i en væske (enten vann eller vann/alkohol).For å oppkonsentrere de aktive stoffene – og dermed øke effektiviteten av ekstraktet – fjernes væsken efterfølgende ved skånsom fordampning under vakuum.Urteekstraktene er standardisert på aktive markørstoffer, og de har dermed tilstrekkelig potente doser, som sikrer en god effekt i henhold til den nåværende forskning som finnes på den enkelte droge.