Til toppen

Pana Chocolate Raw Cacao Dark Raspberry ØKO 45g

Varenummer: N35672
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Pana

ink. mva.

  • Melkefri
  • Håndalaget, rå sjokolade
  • Friske og syrlige innslag av bringebær

Her får du en deilig mørk, raw sjokolade med 42% rå kakao og frysetørkede bringebær biter. Pana Chocolate Raw cacao dark raspberry har en frisk og syrlig eksplosjon av smaker!

Kakao* (Minst 42% kakaosmør*, kakaopulver*), kokosblomstsirup*, kokosolje*, johannesbrød*, kokosmelkpulver*, frysetørket bringebær*(6%), Ceylon kanel*,  Islandsk havsalt.

* Økologisk sertifiserte ingredienser (ikke-EU jordbruk)

Kan inneholde spor av nøtter.

Pana chocolate Eighty - 80% 45g

Pana Chocolate Eighty 80% kakao er en ren, økologisk og mørk sjokolade av svært høy kvalitet. Pana Chocolate Eighty har en ekstra fyldig kakaosmak og er naturlig søtet med agavenektar. Pana Chocolate bruker kun de aller beste økologiske råvarer og sjokoladene er laget for hånd uten oppvarming over 42 grader. Dette gir en bedre smak og en sunnere sjokolade. Premium sjokolade på sitt beste!
N32310

Pana chocolate Sour Cherry + Vanilla 45g

Pana Chocolate Sour Cherry + Vanilla er en økologisk og mørk sjokolade av svært høy kvalitet. Pana Chocolate Sour Cherry + Vanilla er en helt unik sjokolade med en fyldig kakaosmak med biter av syrlig kirsebær og søt smak av ekte vanilje. Pana Chocolate bruker kun de aller beste økologiske råvarer og sjokoladene er laget for hånd uten oppvarming over 42 grader. Dette gir en bedre smak og en sunnere sjokolade.
N32311

Vgan mørk sjokolade, grapefrukt og chia 70g Sjokolade

VGAN mørk sjokolade med grapefrukt og chia Mørk sjokolade med smak av grapefrukt og chia fra VGAN er en deilig kombinasjon av crunchy og frisk sjokolade som gir en unik smaksopplevelse. VGAN sine sjokolader er økologisk, fair trade, vegansk og glutenfri, og Novelty Food fokuserer på bærekraftig og etisk dyrking av råvarene som brukes! Med andre ord, sjokolade med skikkelig god samvittighet.
852171