Til toppen

Peppermynte (Mentha Piperita) ØKOLOGISK 80G

Varenummer: N35145
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Natur-Drogeriet A/S

ink. mva.

Økologiske peppermynteblader (skåret). Peppermynte har i flere hundre år vært en viktig krydder-, duft- og medisinplante. Også i våre dager hører urten (og den eteriske oljen som utvinnes fra den) med blant de mest brukte smakstilsetninger i legemidler, næringsmidler og nytelsesmidler. Peppermynteolje er nok den mest brukte av alle eteriske oljer. I farmasøytiske produkter blir peppermynteolje eller mentol ofte tilsatt både for den terapeutiske virkningen og for smakens skyld.

Skårne økologiske peppermynteblader (Mentha x piperita)

 

Som te: ½-1 ts. urter pr. kopp kokende vann. Trekketid 5-10 min. Siles med tefilter. 1-3 kopper daglig.

Tefilter i økologisk bomull til flergangsbruk 2-pk

Gjenbrukbare tefilter som er laget av økologisk bomull. Kommer i pakning med 2 stk tefiltre. Tilvirket av GOTS sertifisert økologisk bomull. CoffeeSock har kaffefilter, tefilter og nøttemelksposer i økologisk bomull til flergangsbruk. Filtrene er laget av GOTS sertifisert bomull fra Texas, India og Pakistan. Filtrene blir sydd sammen av en liten familiebedrift i Austin, Texas.
N34553

Tefiltre med snor, engangsbruk 30 Stk

Rask og enkel trekking av te med dette tefilteret. Engangsfilter av ubleket papir til brygging av te og urter i løsvekt. Smaksnøytralt papir med ekstra fine porer. Bør oppbevares tørt og i skap/skuff uten sterkt luktende varer.
N35082

Peppermynte (Mentha Piperita) 1000g Pulver

1000g pulver av Peppermynteblader.
N32474

Peppermynte (Mentha piperita) fint skåret 1000g

Fint skåret peppermynte til bruk i mat, baking og urtete.
N22774

Peppermynte (Mentha piperita) Grovt skåret 100g Urt

Grovt skåret Peppermynteblader til bruk i mat, baking og urtete. Peppermynte har i flere hundre år vært en viktig krydder-, duft- og medisinplante. Også i våre dager hører urten, og den eteriske oljen som utvinnes fra den, med blant de mest brukte smakstilsetninger i legemidler, næringsmidler og nytelsesmidler. 
N30975

Peppermynte (Mentha piperita) Grovt skåret 175g Urt

Grovt skåret eppermynteblader er en velbrukt urt. Peppermynte gir med sin sterke og karakteristiske duft en fin te med en frisk, ren og kjølig smak av peppermynte. Peppermynte har i flere hundre år vært en viktig krydder-, duft- og medisinplante. Også i våre dager hører urten (og den eteriske oljen som utvinnes fra den) med blant de mest brukte smakstilsetninger i legemidler, næringsmidler og nytelsesmidler. Peppermynteolje er nok den mest brukte av alle eteriske oljer. I farmasøytiske produkter blir peppermynteolje eller mentol ofte tilsatt både for den terapeutiske virkningen og for smakens skyld.
N35557