Skip to main content
Til toppen
Tørkede urter -25% Hair Volume -25% Romega -25% Tilbud på D-vitamin

Persillefrø (Petroselinum Hortense) 100g Frø

Varenummer: N32991
EAN: 5703137962115
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Natur-Drogeriet A/S
ink. mva.
Persille er en kjent klassiker i ethvert kjøkken, bl.a. til saus, stuinger og salater. Tørkede persillefrø er små, undervurderte frø, som kan brukes til spiring av persille, krydder og til urtete.

Ingrediensermengde% av RI
Tørket persillefrø (Petroselinum hortense)
½-1 ts. urter pr. kopp kokende vann. Trekketid: 5-10 min. Siles med tefilter. 1-3 kopper daglig. Brukes med forsiktighet i korte perioder.
Bør ikke brukes av barn, gravide, ammende eller dersom man lider av nyresykdom.
Kan også brukes som plantefarge: lys gul/matt gul.
Fennikel, hel (Foeniculum vulgare) 100g Frø

Fennikelplanten er i familie med dill og persille. Fennikel har en mild og lett søtlig smak som minner om lakris eller anis. Hele fennikelfrø kan bl.a. brukes til te, snaps og som krydder i matlaging. Fennikel kan kjøpes både som hele tørkede frø, og som stødt pulver. Mest intens smak fås fra hele frø. Smaken intensiveres enda mer om frøene ristes på en tørr stekepanne før de knuses og tilsettes maten.

N30245
Herbamare urtesalt økologisk 250g

A.Vogels unike krydderurter setter ekstra smak på maten og egner seg godt til ris, kjøtt, sauser, supper, salater, eggretter og tomater. De økologiske krydderurtene gjør at man gjerne bruker mindre av urtesaltet enn normalt bordsalt.

N19779
Persillefrø (Petroselinum Hortense) 1000g

Persille er en kjent klassiker i ethvert kjøkken, bl.a. til saus, stuinger og salater. Tørkede persillefrø er små, undervurderte frø, som kan brukes til spiring av persille, krydder og til urtete.

N33498
Persille (Petroselinum hortense) 100g Urt

Persille benyttes både som krydder og til plantefarging. Persille stengel og blad er rike på den eteriske oljen apiol, som gir persillen sin karakteristiske smak. I mat brukes Persille bl.a. til fiskeretter, sauser, grønnsaksretter, til å strø over kokte poteter og til å pynte med. Persille er et velkjent middel mot hvitløkslukt fra munnen.

N31610
Min side