Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Plantforce Vegansk Magnesium+ Lemon 160g Pulver

Varenummer: N34742
EAN: 5712081102010
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Plantforce
ink. mva.
  • Gunstig for muskler og skjelett
  • Magnesiumsitrat + 8 vitaminer og mineraler
Plantforce® Vegansk Magnesium+ Lemon Pulver er gunstig for muskler og oppbygning av et sunt og sterkt skjelett. En unik sammensetning med superopptakelig magnesiumsitrat + 8 utvalgte mineraler og vitaminer. Lett å blande ut og drikke. Inneholder magnesium, kalium, sink, bor, vitamin C, K2, B6, B12 og D3. Plantforce Vegansk Magnesium+ er formulert for å fremme absorbsjon av kalsium man får gjennom kostholdet, og bidra til vedlikehold av normal benstruktur. Inneholder søtstoff i form av steviolglykosider fra steviaplanten. Merk: NY MILJØVENNLIG FORPAKNING!

Oppgitt innhold pr. anbefalt døgndose; 3,5 gram (1 ts).

Ingredienser mengde % av RI
Vitamin D3 25 µg 500%
Vitamin K2 75 µg 100%
Vitamin C 150 mg 188%
Vitamin B6 2 mg 143%
Vitamin B12 50 µg 2000%
Kalium 200 mg 10%
Magnesium 250 mg 67%
Sink 15 mg 150%
Bor 3 mg -
     
Ingredienser: Magnesiumkarbonat, surhetsregulerende middel (sitronsyre), kaliumbikarbonat, vitamin C (L-askorbinsyre), sinkbisglysinat, natriumborat, vitamin B6 (pyridoksal-5’-fosfat), vitamin K2 (MK7), vitamin B12 (metylkobalamin), vitamin D3 (vegetabilsk kolekalciferol fra lav), naturlig sitrusaroma, søtstoff (steviolglykosider).

 

Når pulveret blandes i vann skapes ionisk magnesiumsitrat via en reaksjon mellom magnesiumkarbonat og sitronsyre

Legg pulver i et glass og hell over kokende eller kaldt vann til det dekker pulveret. La det bruse opp og rør rundt til det er oppløst. Brukes kaldt vann vil det bruse i ca. 10-15 min før det er klart til å inntas. Brukes kokende vann kan det inntas omtrent med det samme ved å tilsette kaldt vann etter brusing.

Anbefalt døgndose fra 11 år: 1 ts. (3,5 gram)

Det individuelle behovet kan variere. Start gjerne med mindre mengde. Plantforce® Mag Osteo tas helst om kvelden, men kan også fordeles i 2-3 doser gjennom døgnet.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil.

Oppbevares tørt og ved romtemperatur. Oppbevares utilgjengelig for barn.

- Magnesium støtter et normalt sunt nervesystem og muskelfunksjon.

- Lett å blande og drikke.

- Magnesium bidrar til å redusere tretthet og utmattelse

- Magnesium bidrar til å opprettholde normale knokler og tenner

- RAW & Vegan (Inneholder søtstoff fra stevia)

Cal-Mag 2:1 M/D Citrate Veg 180 Kapsler

Solaray Cal-Mag 2:1 er et mineraltilskudd med organisk kalsium og både organisk og uorganisk magnesium, samt vitamin D3. Produktet har dobbel mengde kalsium i forhold til magnesium og er tilsatt urter for å fremme opptak av kalsium og magnesium. I Norge anbefales kalsiumtilskudd til alle eldre over 60 år og til kvinner. Sitratbundet kalsium og magnesium er velegnet for de med lite magesyre. Kalsium utgjør 1,5 – 2 % av kroppsvekten vår og omtrent 99 % av kalsiumet finner vi i skjelett og tenner. Kalsium bidrar ikke bare til oppbyggingen av normale tenner og skjelett, men støtter også nerve-og muskelfunksjonen i kroppen vår. I tillegg bidrar kalsium til at fordøyelsesenzymer fungerer normalt, samt til normal blodkoagulasjon (levring). Magnesium bidrar også til normal muskel- og nervefunksjon. D-vitamin bidrar til opptak og utnyttelse av kalsium og normal benbygning, samt til immunforsvarets normale funksjon.

N23488
Bio Life kal-mag 1:1 +D 90 Kapsler

Bio life Kal-Mag inneholder like deler kalsium og magnesium, samt vegetabilsk vitamin D3. Kalsium og magnesium bidrar til normal muskelfunksjon og sammen med vitamin D bidrar de til å opprettholde normal benstruktur. Produktet er egnet for veganere. 

N23064
SHIFT Kalsium Extra 60 Tabletter

Kalsium Extra fra Shift er spesielt utviklet for å styrke benbygningen og vedlikeholde benmasse. Kalsium Extra har to typer kalsium som opptas gjennom forskjellige transportsystemer i tarmen. Dette gir optimal utnyttelse. Kalsium bidrar til å opprettholde normale knokler og tenner. Mineralet Bor er tilsatt for å støtte prosessen. Vitaminene D3 og K2 bidrar til både bedre opptak av kalsium og mer effektiv transport inn i benvevet. K2 medvirker også til mineralisering av ben.

933679
Kalk + Magnesium (tidl. Dolomitkalk) 400 Tabletter

Dolomitt er en kombinasjon av kalsiumkarbonat og magnesiumkarbonat. Magnesium bidrar til å redusere tretthet og utmattelse, til normal energiomsetning, til elektrolyttbalanse og muskelfunksjon. Magnesium bidrar til normal psykologisk funksjon og nervesystem. Kalsium bidrar til å opprettholde normale knokler og tenner. Kalsium bidrar også til normal muskelfunksjon og energiomsetning.

N31584
Lenker
Min side