Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

Popcorn øko 500g

Varenummer: N35848
Klassifisering: Mat
Merke: Natur-Drogeriet
  • Popp ditt eget varme og sprø popcorn

Lag ditt eget deilige og varme popcorn - flott for en koselig stund med familien! Med økologisk popcorn du popper selv så kan du selv velge smakstilsetningen; Hva med å prøve et spicy urtesalt, røkt salt, sort salt, eller hva med næringsgjær? Næringsgjær smaker veldig godt på popcorn og gir en osteaktig piff til det hele.

Oppgitt innhold pr. 100 gram.

Ingredienser mengde
Energi 1.352 kJ
363 kcal
Fett 4,7 g
- hvorav mettet fett 0,7 g
Karbohydrater 67 g
- hvorav sukkerarter 0,6 g
Kostfibre 7,3 g
Protein 0,09 g
   
Ingredienser: Økologisk mais.  

Ta en 5 liters gryte med lokk og ha i ca. 50 g fett  (evt. kokosolje som egner seg til høye temperaturer). Varm opp til det begynner å ryke, da heller du oppi 100g maiskorn i gryten og legg så lokket på. Rist jevnlig på gryten under oppvarmingen. Når poppingen opphører, tas gryten av platen.

De sprø varme popcornene rystes i gryten med 1-2 ts salt, og så er de herligste popcorn klare for å spises.

Cocosa Pure Coconut Oil 500ml Olje

Cocosa Pure er den optimale matoljen: Uten smak og lukt, og rik på laurinsyre og andre mellomlange fettsyrer. Oljen presses av tørket kokoskjøtt, uten bruk av kjemiske løsningsmidler og raffineres på skånsom måte for å fjerne de finere næringsstoffene som ødelegges ved høy varme. Kokosoljen er den ideelle matlagings- og stekeoljen for deg som vil unngå dårlige planteoljer og transfettsyrer. Cocosa Pure er økologisk og Debio-godkjent.
N22319

Herbamare salt 250g

A.Vogels unike krydderurter setter ekstra smak på maten og egner seg godt til ris, kjøtt, sauser, supper, salater, eggretter og tomater. De økologiske krydderurtene gjør at man gjerne bruker mindre av urtesaltet enn normalt bordsalt.
N19779

Herbamare Spicy 125g

Herbamare Spicy Pikant inneholder friske, økologiske urter og naturlig havsalt fra Frankrike. Herbamare Spicy Pikant inneholder chilipepper og er litt sterkere enn vanlig Herbamare. A.Vogels unike krydderurter setter ekstra mye smak på maten og egner seg godt til både ris, kjøtt, sauser, supper, salater, eggretter og tomater. De økologiske krydderurtene gjør at man gjerne bruker mindre av urtesaltet enn normalt bordsalt.
N19813

Næringsgjær - økologiske gær flager 100g

Næringsgjær, eller ølgjær som det også kalles, er økologiske og glutenfrie gjærflak. Gjærflakene inneholder stor andel proteiner og kostfibre. Gjærflakene er også enkelt å blande ut i mat og drysse over maten for en osteaktig smak. Gjæren er inaktiv og kan ikke brukes som hevemiddel.
N33571

Smoked flake salt - uten mikroplast 250g

9 av 10 havsalt inneholder mikroplast! (iflg. studier utført av Greenpeace, omtalt av bl.a.National Geographic) Vi ønsker ikke å krydre maten vår med mikroplast. Derfor tilbyr vi en serie med lekre, unike salt som er garantert 100% fri for plast! Både innhold og forpakning. Emballasjen er laget av plantebasert materiale og kartongen kommer fra FSC-godkjente gårder. En helhetlig tanke, akkurat slik vi liker det! Saltet er naturlig røkt med eiketre. Det hever smaken på ethvert måltid med sin herlige røyksmak. Det er uraffinert fossilt salt fra Spania. Prøv det på salat og grønnsaker!
N35375