Til toppen

Probiotic Kvinne, 50 milliarder 30 Vegkapsler

Varenummer: N34807
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: East Park Research

ink. mva.

  • Urinveisinfeksjon
  • Vaginal soppinfeksjon
  • Gjenopprette floraen i underlivet

East Park™PROBIOTIC KVINNE har 50 Milliarder melkesyrebakterier og er spesielt for kvinner som har eller har hatt urinveisinfeksjon og/eller vaginal soppinfeksjon, East Park™PROBIOTIC KVINNE kan bidra til å gjenopprette floraen i underlivet, og bygger selvfølgelig også opp tarmfloraen. East Park™ PROBIOTIC KVINNE har en høykonsentrert blanding av melkesyrebakterier fra 9 stammer, Acidophilus og Lactobacillus sammen med East Park™Bacillus Subtilis.

Oppgitt innhold pr. anbefalt døgndose; 1 kapsel.
Ingrediensermengde% av RI
Naturlige melkesyrebakterier50 milliarder
Andre ingredienser: Risdextrin, hydrozpropyl methylcellulose (HPMC), vann, gellan gum.
Lactobacillus rhamnosus109,4 mg
Lactobacillus casei78,3 mg
Bifidobacetrium bifidum50,0 mg
Lactobacillus acidophilus50,0 mg
Bifidobacterium longum31,3 mg
Lactobacillus plantarum23,4 mg
Bacillus subtilis20,8 mg
Lactobacillus delbrueckii5,2 mg
Lactobacillus salivarius2,1 mg
1 kapsel daglig sammen med måltid.

East Park™Bacillus Subtilis er en melkesyrebakterie i sporeform som har en sterk overlevelsesevne. Den aktiveres og formerer seg raskt i tarmsystemet. Den påvirker også de andre gode tarmbakteriene til å formere seg raskere. East Park™Bacillus Subtilis hjelper til med å danne epitelceller og dermed styrke slimhinnene i tarmen. Den vil kunne hjelpe til med å regulere fordøyelsen (diare/forstoppelse) og styrke immunforsvaret .East Park™Bacillus Subtilis gir rom for de gode bakteriene til å vokse.

East Park™PROBIOTIC KVINNE har en unik sammensetning for kvinner som har eller har hatt urinveisinfeksjon og/eller vaginal soppinfeksjon. Kan gjenopprette bakteriefloraen i underlivet.

Cervagyn® (Vaginalkrem) 50g krem

Cervagyn er en vaginalkrem som inneholder melkesyre produsert av laktobasiller for en sunn fysiologisk balanse i underlivet. Cervagyn er en vaginalkrem med melkesyre produsert av kroppens naturlig forekommende laktobasiller. Den senker pH ved skjedeåpningen og gjenoppretter et normalt surt miljø. Cervagyn opprettholder en sunn fysiologisk balanse i skjeden.
N17705

IntraFresh 6 Vagitorier

IntraFresh fra BioCare er vagitorier som inneholder 100 millioner levende humane melkesyrebakterier for en sunn fysiologisk balanse i underlivet. Vagitoriene inneholder spesielt utvalgte bakteriestammer og hvitløk som styrker normalfloraen, og de inneholder roseolje for naturlig friskhet og velvære. Hjelper til å opprettholde en sunn og normal vaginalflora.
N17704

Mycrobiome Kvinne 30 Vegkapsler

Solaray mycrobiome inneholder melkesyrebakterier tilpasset kvinner. Produktet har 24 bakteriestammer og inneholder 50 milliarder bakterier per kapsel. Kapselen med probiotika er motstandsdyktig mot magesyre slik at bakteriene får forsinket frigjøring og derved bedre overlevelse. 
N35490

ProVen Daglig & Tranebær 30 Kapsler

ProVen Daglig & Tranebær - Acidophilus & Bifidus - Lab4 med 17,5 milliarder gode Lab4 melkesyrebakterier + Gasseri bakterier og tranebær ekstrakt for å forebygge underlivsplager og sikre et sterkt immunforsvar. Daglig og Tranebær har veldokumenterte Lab4 melkesyrebakterier for et godt immunforsvar og en god fordøyelse. Gode melkesyrebakterier og en balansert mikroflora er viktig gjennom hele livet. Men påkjenninger i vår moderne livsstil kan medføre at den normale mikroflora balanse i fordøyelse
N34623