Til toppen

Propolis Bi, 220mg 90 Kapsler

Varenummer: N35783
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Natur-Drogeriet A/S

ink. mva.

  • Propolis fra bier
  • Praktisk i kapsel

Bie-Propolis i praktiske kapsler. Propolis er et materiale laget av biene utifra bl.a. harpiks, voks og pollen. Honningbiene samler inn propolis og bruker det til å tette bikuben. Propolis brukes også til å hemme mikroorganismer i kuben og balsamere inntrengende insekter.

Oppgitt innhold per døgndose 2-6 kapsler:

Innhold mengde
Propolis (biharpiks) 310-930 mg
   

Ingredienser: Maltodekstrin (mais), propolisekstrakt, oksegelatin (kapsel), overflatebehandlingsmiddel (magnesiumsalter av vegetabilske fettsyrer), antiklumpemiddel (silisiumdioksid)

Anbefalt døgndose for voksne: 2-6 kapsler daglig.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Propolis BIO 30 Dråper, 25ml

Propolis BIO30 er også kjent som naturens eget antibiotika og disse dråpene kan brukes ved halsvondt og hoste. Propolis er rikt på bioflavonoider. Kan virke lindrende ved hoste og vond hals. Propolis er et produkt som biene fremstiller av harpisk fra trær som blandes med enzymer og bivoks. Biene bruker denne massen til å forsegle bikubene og skaper på denne måten det mest antibakterielle miljø i naturen og beskytter kuben mot sykdommer.
868608

Propolis spray, Økologisk 30ml

Økologisk Propolisspray lindrer irritasjon i halsen. Sprayen er en blanding av urter som er gode ved irritasjon i hals og svelg, og de understøtter et normalt immunsystem. Innholder propolis, salvie, echinacea/solhatt, timian og plantago/smalkjempe. Inneholder glutenfri hvetesirup.
N35305

UrtePenCil med C-vitamin 180 Vegkapsler

UrtepenCil / Urtepensil er en unik blanding av propolis, urter og C-vitamin for immunforsvaret. Solhatt og C-vitamin bidrar til immunforsvarets normale funksjon. Vitamin C bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress (antioksidant), samt til å redusere tretthet og utmattelse. Urteblandingen består av askeblader, bukkehornsfrø, rød og blek solhatt, brokkurt og tepperot.
N35469

Zinc Plus (c-vit og propolis) 100 Sugetabletter

Velsmakende honning- og sitron sugetabletter som løses opp i munnen og gir en jevn frigjøring av sink, vitamin C og propolis ned til halsen. Sinken er tilstede i sitratformen fordi sitrater er kjent for å absorberes lett. Sink bidrar til immunforsvarets normale funksjon sammen med vitamin C. C-vitaminet er tilsatt som ikke-sur askorbatform, for å opprettholde en nesten nøytral pH og dermed unngå tannskader. Lamberts® Zinc Plus sugetabletter kan også brukes som et sinktilskudd og for friskere pust.
N34734