Til toppen

Propolis spray, Økologisk 30ml

Varenummer: N35305
Lagerbeholdning:
Merke: Natur-Drogeriet A/S
Klassifisering: Kosttilskudd

ink. mva.

  • Glutenfri

Økologisk Propolisspray lindrer irritasjon i halsen. Sprayen er en blanding av urter som er gode ved irritasjon i hals og svelg, og de understøtter et normalt immunsystem. Inneholder propolis, salvie, echinacea/solhatt, timian og plantago/smalkjempe. Inneholder glutenfri hvetesirup.

Oppgitt innhold per anbefalt døgndose 0,3-0,6 g

Innhold mengde
Alkoholuttrekk av:  
Propolisekstrakt 23-46 mg
Salvieekstrakt 12,5-25 mg
Solhattekstrakt 12,5-25 mg
Timianekstrakt 2,5-5 mg
Smalkjempeekstrakt 2,5-5 mg
Ringblomstekstrakt 2,5-5 mg
   
Ingredienser: Vann, honning* (13 %), hvetesirup* (glutenfri), stabilisator (vegetabilsk glyserol*), alkoholuttrekk av: propolis*, salvieblomst* (Salvia officinalis L.), purpursolhatt* (Echinacea purpurea (L.) Moench), timianblomst* (Thymus vulgaris L.), smalkjempe* (Plantago lanceolata L.), ringblomst* (Calendula officinalis L.). * = økologisk dyrket


Alkohol: 13-16 % vol.
Alkohol brukes som ekstraksjonsmiddel og konserveringsmiddel.

 

 

Anbefalt døgndose fra 11 år: 2-4 spray per dag. Rist flasken før bruk. Spray rett i munnen. Rist flasken før bruk.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kost og sunn livsstil. Anbefales ikke til gravide og ammende uten i samråd med lege. 

Oppbevares utilgjengelig for barn. Oppbevares mørkt og tørt i romtemperatur.

Echinaforce halsspray 30ml

Echinaforce halsspray inneholder ekstrakt fra frisk rød solhatt og salvie. Halssprayen virker lindrende ved sår hals og hoste. Rød solhatt har tradisjonelt blitt brukt mot forkjølelsessymptomer. Echinaforce halsspray inneholder også et friskplanteekstrakt av salvie som virker lindrende ved irritert hals.
N32632

Manuka & Propolis Oral Spray 20ml

Manuka Honey & Propolis Oral Spray bidrar til å opprettholde sunnhet, friskhet og hygiene i munnhule og svelg. Den beskytter og frisker opp pusten med "high grade MGO™ 400+ Manuka Honey", "BIO30™ New Zealand Propolis" og virkningsfulle planteekstrakter.
N35113

Propolis BIO 30 Liquid 25ml Dil

Propolis BIO30 er også kjent som naturens eget antibiotika og disse dråpene kan brukes ved halsvondt og hoste. Propolis er rikt på bioflavonoider. Kan virke lindrende ved hoste og vond hals. Propolis er et produkt som biene fremstiller av harpisk fra trær som blandes med enzymer og bivoks. Biene bruker denne massen til å forsegle bikubene og skaper på denne måten det mest antibakterielle miljø i naturen og beskytter kuben mot sykdommer.
868608

UrtePenCil med C-vitamin 180 Vegkapsler

UrtepenCil / Urtepensil er en unik blanding av propolis, urter og C-vitamin for immunforsvaret. Solhatt og C-vitamin bidrar til immunforsvarets normale funksjon. Vitamin C bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress (antioksidant), samt til å redusere tretthet og utmattelse. Urteblandingen består av askeblader, bukkehornsfrø, rød og blek solhatt, brokkurt og tepperot.
N35469