Til toppen

Proven ShapeLINE 30 Kapsler

Varenummer: N35775
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Proven Probiotics

ink. mva.

  • Probiotika + Vitamin C og D, og sink
  • Fordøyelse og immunforsvar

ShapeLine inneholder 50 milliarder gunstige melkesyrebakterier med supplerende vitamin C & D, og sink. Melkesyrebakteriene er Acidophilus og Bifidus – Lab4P. Et kosttilskudd av melkesyrebakterier for fordøyelse og immunforsvar. Vitamin C bidrar til immunsystemets normale funksjon og minsker tretthet og utmattelse. Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon. Sink bidrar til normal omsetning av fettsyrer.

Oppgitt innhold per døgndose 1 kapsel

Innhold mengde % av RI
Vitamin D3 10μg 200%
Vitamin C 80mg 100%
Sink 10mg 100%
     
Lab4P Consortium
Lactobacillus acidophilus (CUL60)*
Lactobacillus acidophilus (CUL21)*
Bifidobacterium bifidum (CUL20)*
Bifidobacterium animalis subs p. Lactis (CUL34)*
Lactobacillus plantarum CUL66)*
   
Totalt antall bakterier 50 milliarder  
     
Ingredienser: Mikroorganismer (Lactobacillus acidophilus CUL60 & CUL21, Bifidobacterium animalis subsp. lactis CUL34, Bifidobacterium bifidum CUL20, Lactobacillus plantarum CUL66), vegetabilsk kapsel (hydroksypropylmetylcellulose), L-askorbinsyre, sinksitrat, antiklumpemiddel (silisiumdioksid, magnesiumsalter av fettsyrer), modifisert maisstivelse, emulgator (Acacia Gum), sukrose, maltodekstrin (mais), mediumkjedede triglyserider, vitamin D3 (kolekalsiferol), antioksidant (alfa-tokoferol, askorbinsyreester av fettsyrer).

Anbefalt døgndose: 1 kapsel daglig med mat.

Velegnet for vegetarianere. Ikke velegnet for veganere pga D-vitamin varianten.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil.

Oppbevares utilgjengelig for barn. 

Apple Cider Gummies 60 Fruktgeléer

Eplecidereddiken i disse fruktgeléene er produsert av nøye utvalgte epler som er kaldpresset til en eplemost. Den ferske eplemosten er så fermentert til eddik ved å tilsette «Mother of Vinegar» - eddiksyrebakterier. Eplecidereddiken er deretter tørket til et fint pulver og er den aktive ingrediensen i New Nordic Apple Cider Gummies. Denne skånsomme prosessen er din garanti for at produktet har den gode kvaliteten hvor naturens egne virkestoffer er bevart.
N35118

Bio-C.L.A. 180 Kapsler

Bio-C.L.A. kan hjelpe på balansen mellom fett og muskler, og fremmer omdannelsen fra fett til muskler. Derfor kan Bio-C.L.A. være gunstig ved vektreduksjon og vektoppgang i forbindelse med styrketrening. Virkningen av CLA forsterkes hvis man samtidig mosjonerer.
N22193

BioDrain 180 Tabletter

Bio Drain er en komplett utrensende tablettkur basert på urter. Ved hjelp av en kombinasjon av tradisjonelt brukte urter og de siste vitenskapelige nyvinninger, støtter Bio Drain kroppens egne naturlige prosesser for utrensning og avgiftning. BioDrain® anbefales til personer, som vil ha hjelp til å bevare en sunn fordøyelse og en normal utskillelse av avfallsstoffer ved å støtte lever-/galle-systemet og urinprodusjonen.
N23138

Fast Track 60 Kapsler

FastTrack (Slendacor™) inneholder ekstrakt av Moringa, Karriblader og Gurkemeie. Studier viser at disse urtene sammen hemmer dannelsen av nye modne fettceller og reduserer opphopning av fett i eksisterende fettceller. Dette gjør det lettere å gå ned i vekt og minske målene rundt midje og hofter. Studiene viste begynnende resultater allerede etter 14 dagers inntak.
N35155

Mycrobiome Vekt 30 Vegkapsler

Solaray mycrobiome® Vekt består av 50 milliarder melkesyrebakterier per kapsel, med spesielt utvalgte bakteriestammer. Mycrobiome® Vekt er spesialdesignet for balanse og aktivitet. Selve kapselen er vegetabilsk og ekstra motstandsdyktig  mot magesyre. Den såkalte DR-kapselen (Delayed Release) bruker lengre tid på å løse seg opp i magen. Slik kan melkesyrebakteriene få en forsinket frigjøring i fordøyelsessystemet, og de når frem til tarmen hvor de har funksjon og effekt. mycrobiome® melkesyrebakterier Spesielt for aktivitet & balanse 50 mrd melkesyrebakterier per kapsel 18 spesielt utvalgte bakteriestammer DR-kapsel (Delayed Release): Forsinket frigjøring av melkesyrebakteriene Tilsatt inulin fra sikori Vegansk  
N35532

ProVen Megabiotika 14 Porsjonsposer

ProVen Megabiotika er det første produktet som kombinerer alle fordelene med de veldokumenterte Lab4 gode melkesyrebakterier som alle er naturlig i tarmen sammen med andre næringsstoffer for å støtte fordøyelsen. Hver pose gir 12,5 milliarder Lab4 gode melkesyrebakterier, kombinert med fruktooligosakkarider som fungerer prebiotisk ved å mate de gode melkesyrebakteriene. I tillegg er det tilsatt glutamin og 3g av løselig fiber som er de viktigste kildene til cellulær energi for tarmslimhinnen.
N34619