Til toppen

Purasana LATTE Ashwagandha Kanel 120g

Varenummer: N36517
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Purasana

ink. mva.

  • 100% plantebasert
  • Raskt og enkelt å lage
  • Nydelig smak og uten tilsatt sukker
  • Kan drikkes kaldt eller varmt

Purasana LATTE med Ashwagandha og Kanel er et spennende og sunt kaffealternativ. Ashwagandha er et adaptogen som kan hjelpe kroppen å takle stress i perioder. Nydelig kombinasjon med kanel gir en deilig smak.

InaveaTM, akaciegummi*, glutenfri blanding av mais*, ris*,hirse*og guargummi*, lucuma*, gurkemeie*, ashwagandha, acerola*, kanel, rødbeter*.
*økologisk landbruk

Bland 5g latte-pulver med 200ml melk eller plantebasert drikk. Rør sammen raskt, og du har en velsmakende latte på 1-2-3.

Nyhet

Purasana LATTE Cacao Maca 120g

Purasana Latte Cacao Maca er et spennende og sunt alternativ til vanlig kaffe latte. En smakfull latte som gir deg et supermat-løft hele dagen. Kakao er rik på antioksidanter, sink og magnesium. Macapulver er en naturlig kilde til blant annet kalsium og jern. Maca bidrar til fysisk og psykisk yteevne og er en kilde til energi og lyst (ved inntak av 1,5 - 3 gram per dag).
N36514
Nyhet

Purasana LATTE Curcuma Ingefær 120g

Purasana Latte Curcuma Ingefær er et smakfullt og sunt alternativ til den klassiske kaffe latten. Purasana ingefær og gurkemeie latte gir deg litt ekstra supermat i koppen. Latten lager du raskt og enkelt ved å røre ut pulveret i kald eller varm melk. Ingefær er kjent for å bidra til en bedre fordøyelse og et bedre immunforsvar. Gurkemeie er en antioksidant.
N36515

Tulsi Green tea Ashwagandha 25 teposer

En god grønn Tulsi te med Ashwagandha, en perfekt te for å roe sinnet og kjenne på lyst og glede.
N35602