Til toppen

Purasana LATTE Curcuma Ingefær 120g

Varenummer: N36515
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Purasana

ink. mva.

  • 100% plantebasert
  • Raskt og enkelt å lage 
  • Nydelig smak og uten tilsatt sukker 
  • Kan drikkes kaldt eller varmt 

Purasana Latte Curcuma Ingefær er et smakfullt og sunt alternativ til den klassiske kaffe latten. Purasana ingefær og gurkemeie latte gir deg litt ekstra supermat i koppen. Latten lager du raskt og enkelt ved å røre ut pulveret i kald eller varm melk. Ingefær er kjent for å bidra til en bedre fordøyelse og et bedre immunforsvar. Gurkemeie er en antioksidant.

Ingefær*, gummi arabicum* FibregumTM, glutenfri blanding av mais*, ris* og hirse*, gurkemeie*, kanel*.
*økologisk landbruk

Bland 5g latte-pulver med 200ml melk eller plantebasert melk, rør rask, og dermed har du en velsmakende latte på 1-2-3.

Gurkemeie (Curcuma Ionga) Økologisk 150 Kapsler

Økologisk pulverisert gurkemeierot i vegetabilske kapsler. Gurkemeierot inneholder fra naturens side opp mot 3% kurkumin. Gurkemeie bidrar til et normalt immunforsvar. Gurkemeie stimulerer appetitt ved appetittløshet, samt fremmer leverens utrensing og omsetning av fettstoffer.
N35780

Gurkemeie (Turmeric/Curcuma longa) tinktur øko 50ml

Tinktur av økologisk gurkemeie, laget på dobbel ekstraksjon. Gurkemeie inneholder antioksidanter og kan dempe inflammasjon og bidra til fleksible ledd. Gurkemeie bidrar til å opprettholde leverens normale funksjoner. Urtetinkturen tas som noen få dråper i et glass vann.
N36196
Nyhet

Purasana LATTE Cacao Maca 120g

Purasana Latte Cacao Maca er et spennende og sunt alternativ til vanlig kaffe latte. En smakfull latte som gir deg et supermat-løft hele dagen. Kakao er rik på antioksidanter, sink og magnesium. Macapulver er en naturlig kilde til blant annet kalsium og jern. Maca bidrar til fysisk og psykisk yteevne og er en kilde til energi og lyst (ved inntak av 1,5 - 3 gram per dag).
N36514
Nyhet

Purasana LATTE Ingefær 120g

Purasana LATTE Ingefær er et smakfullt og deilig alternativ til vanlig kaffe latte. Her får du Ingefær Latte som kan drikkes både varm og kald. Pulveret røres lett ut i væske.
N36516