Til toppen

Purasana LATTE Matcha Moringa 120g

Varenummer: N36513
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Purasana

ink. mva.

  • 100% plantebasert
  • Raskt og enkelt å lage 
  • Nydelig smak og uten tilsatt sukker 
  • Kan drikkes kaldt eller varmt

Purasana matcha og moringa latte er et deilig, sunt alternativ til kaffe? Da er Purasana matcha og moringa latte perfekt for deg! Smakfull latte som gir deg et supermat-løft. Matcha er laget av finmalt pulver av unge teblader. Matcha hjelper deg å følge deg våken og full av energi. Moringa har et bredt spekter av fytonæringsstoffer.

Matcha*, gummi arabicum* FibregumTM, glutenfri blanding av mais*, ris* og hirse*, pepperrot*, moringa*.
*økologisk landbruk

Bland 5g latte med 200ml melk eller plantebasert drikke. Rør raskt rundt, og dermed har du en velsmakende latte på 1-2-3.

Matcha, økologisk grønn te pulver 30g Pulver

Supernature Matcha er laget av finmalt pulver av unge teblader, av grønn te fra Japan. Teen er økologisk og av høyeste «Ceremonial Grade»-kvalitet.
N33814
Nyhet

Purasana LATTE Ashwagandha Kanel 120g

Purasana LATTE med Ashwagandha og Kanel er et spennende og sunt kaffealternativ. Ashwagandha er et adaptogen som kan hjelpe kroppen å takle stress i perioder. Nydelig kombinasjon med kanel gir en deilig smak.
N36517
Nyhet

Purasana LATTE Cacao Maca 120g

Purasana Latte Cacao Maca er et spennende og sunt alternativ til vanlig kaffe latte. En smakfull latte som gir deg et supermat-løft hele dagen. Kakao er rik på antioksidanter, sink og magnesium. Macapulver er en naturlig kilde til blant annet kalsium og jern. Maca bidrar til fysisk og psykisk yteevne og er en kilde til energi og lyst (ved inntak av 1,5 - 3 gram per dag).
N36514

Yogi Tea Matcha Lemon økologisk 17 teposer

Ayurvediske urter og buddhistisk håndverk med grønn te gir Yogi Tea Matcha Lemon sin forfriskende karma. Edle grønne teer blir kronet med matcha i symfoni med sitrongress og sitron for å skape en fantastisk smaksopplevelse. Det eksklusive Matcha-pulveret er laget av utsøkte tencha-blader, som er skyggelagt før høsting og dermed utvikler sin milde smak.
N35967