Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Quercetin 500mg 60 Tabletter

Varenummer: N33327
EAN: 5055148404918
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Lamberts
ink. mva.
Quercetin fra Lamberts inneholder 500 mg Quercetin per tablett. Quercetin er et stoff i gruppen bioflavonoider. Quercetin finnes naturlig i mat som bær og løk. Egnet for vegetarianere.

Oppgitt innhold per anbefalt dagsdose; 1 tablett.

Innhold mengde
Quercetin 500 mg
Ingredienser: Quercetin dihydrat, fyllstoff (kalciumkarbonat, cellulose), overflatebehandlingsmiddel (hydroksypropylmetylcellulose, glyserrol), antiklumpemiddel (stearinsyre, silisiumdioksid, magnesiumsalter av fettsyrer), konsistensmiddel (kryssbundet cellulosegummi).

Anbefalt døgndose: 1 tablett daglig sammen med måltid.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil.
Anbefales ikke til gravide og ammende.

Oppbevares tørt i romtemperatur og oppbevares utilgjengelig for barn.

Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.

Quercetin 500mg 90 Kapsler

Quercetin 500mg fra Solaray er en god antioksidant som kan beskytte kroppens celler mot frie radikaler. Quercetin kan hjelpe ved lette allergiplager. I tillegg kan quercetin være med på å stabilisere de små blodårene og være fin mot små blodkarsprengninger i huden, samt hjelpe ved lette hevelser i bena grunnet tretthet. Det anbefales å ta quercetin sammen med vitamin C. Solaray Quercetin er sitrusfri og inneholder ikke sitrus-bioflavonoider. Bioflavonoider (flavonoider) utgjør en stor gruppe av plantestoffer. Quercetin er et av de mest kjente flavonoidene. Quercetin assosieres ofte med god helse, og stoffet finnes naturlig i matvarer som rødvin, grønn te, løk, epler og bladrike grønnsaker.

N20323
Lenker
Min side