Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

Rabarbra dagkrem, vegansk 60ml

Varenummer: N35648
Klassifisering: Kosmetikk
Merke: Naturfarm

En nydelig dagkrem som etterlater huden myk og beskytter den hele dagen. En fuktende trio av olivenolje, jojobaolje og sesamolje øker spenstigheten og beskytter huden. Oljene er kombinert med økologisk eple, og kremen er en fantastisk fuktgiver, som reduserer hudens fukttap. Eple sørger for at huden er gjennomfuktet og holder seg frisk og spenstig. Økologisk ingefær beskytter huden og forbedrer blodsirkulasjonen.

Aqua, Olea Europaea Fruit Oil (Oliven)*, Cetearyl Alcohol, Glycerin*, Butyrospermum Parkii Butter (Shea)*, Glyceryl Stearate, Potassium Palmitoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Sesamum Indicum Seed Oil (Sesam), Simmondsia Chinensis Seed Oil (Jojoba), Propanediol, Helianthus Annuus Seed Cera (Solsikkevoks), Zingiber Officinale Root Extract (Ingefær)*, Helianthus Annuus Seed Oil (Solsikkeolie), Pyrus Malus Fruit Extract (Æble)*, Rheum Rhaponticum Root Extract (Rabarber), Carbomer, Sodium Levulinate, Citric Acid, Tocopherol, Potassium Sorbate, Ascorbyl Palmitate, Sodium Benzoate

*=økologisk

Rabarbra ansikts og kroppsolje vegansk 100ml Olje

Pleiende olje til ansikt og kropp. Riskliolje nærer og beroliger huden. Aprikoskjerne- og jojobaolje utsetter hudens aldringstegn ved å gi fukt til huden. Den E-vitaminrike arganoljen forebygger og minsker rynker og strekkmerker. Den eksklusive monoioljen etterlater huden myk og med et sunt og friskt utseende. Rabarbra er med på å holde huden ungdommelig med sunn glød!
N35645

Almond soothing Facial Cream (ansiktskrem) 30ml Dil

Næringsrik, intensiv pleiende dag- og nattkrem for irritert, tørr og sensitiv hud. Mild mandelolje, plommekjerneolje av høy kvalitet og andre verdifulle naturingredienser pleier og beskytter huden mot forurensning og fremmer hudens naturlige regenerering. Huden blir synlig myk og elastisk.
N18592

Iris Hydrating Day Cream 30ml

Rik fuktighetskrem for tørr og svært tørr hud som tilfører huden intensiv fuktighet. Iris Dagkrem virker i dybden og er harmoniserende. Hjelper med å regulere hudens naturlige fuktighet og beskytter mot ytre påvirkninger. Jojobaolje og Bivoks gir en myk og smidig hud. Uttrekk av irisrot og trollhassel bidrar til hudens naturlige fuktighetsbalanse.
N20879

Melissa Day Cream 30ml

Dr. Hauschka Melissa Dagkrem beroliger og gir huden sin naturlige balanse. Melisse er av natur en styrkende plante og hjelper huden med å finne igjen balansen. Fete hudpartier blir igjen matte og klare, mens tørre partier får en fuktighetsbevarende pleie. For sensitiv kombinasjonshud som har en tendens til å være tørr, fet og rød på samme tid, er Dr. Hauschka Melissa Dagkrem den ideelle pleie. Tapiokastivelse sørger for en jevn og matt hudfarge. 
N30247

Wildrose Smoothing Day cream 30ml

En næringsrik dagkrem som beskytter og aktiverer normal og tørr hud. Syrekappens funksjon og hudens balanse forsterkes av verdifull villrosekjerneolje, ferskenkjerneolje og mild mandelolje. Kjerringrokk, myrra og bergknapp fremmer hudens naturlige oppbyggingsprosess.
N22168