Til toppen

Rasul leire til hud og hår, afrikansk vaskejord 200g

Varenummer: N34462
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosmetikk
Merke: Sæbeværkstedet

ink. mva.

Rasul har vært brukt siden midten av det forrige årtusenet til kropps- og skjønnhetspleie av både hud og hår. Rasul kalles også for Afrikansk eller Marokkansk såpejord, og er en type vulkansk leire som stammer fra Atlasfjellene i Marokko. Rasul har en egen evne til å rense og oppta urenheter i hud og hår, samtidig som at den tilfører en hel rekke viktige mineraler og næringsstoffer. Rasulen er som balsam for huden. Allerede etter en behandling føles huden mykere, mindre tørr og mer fast og smidig. 

 

Ingredienser mengde % av RI
Rasul - Afrikansk vaskejord.    

 

Rør ut Rasul med vann, kildevann eller evt kamillete, og la det stå litt. Konsistensen skal være gjørmeaktig, og oppløsningen kan nå anvendes til hår, kropp eller ansikt. Bruk den evt i dusjen, og nyt det myke, bløtgjørende leireskummet.

Rasul gir en naturlig pleie av hud og hår. God til alle hudtyper, også sart, sensitiv hud.Hår:Til håret er Rasul perfekt til en livgivende, avbalanserende hårkur.Ansiktet:Bruk rasul til en ansiktsmaske. Nærer og renser ansiktshuden. Fjerner urenheter.Leirebad:Til hele kroppen i dusjen. Huden blir renset og etterlates med en behagelig, naturlig duft. Rasul virker avgiftende og fjerner urenheter fra huden med mineraler og mikronæringsstoffer.