Til toppen

Ringblomst (calendula/morgenfrue) tørket urt 100g

Varenummer: N22005
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Natur-Drogeriet A/S

ink. mva.

Ringblomst heter Morgenfrue på dansk, og Calendula på latin. Urten har en nydelig farge, mild smak og svak blomsterduft. Den brukes som te, eller til omslag på huden.

Tørkede kronblader av ringblomst (Calendula officinalis).

Som te: 1/2 -1 ts. urter per kopp kokende vann. Trekketid 5-10 minutter. Siles med tefilter.

Tefilter i økologisk bomull til flergangsbruk 2-pk

Gjenbrukbare tefilter som er laget av økologisk bomull. Kommer i pakning med 2 stk tefiltre. Tilvirket av GOTS sertifisert økologisk bomull. CoffeeSock har kaffefilter, tefilter og nøttemelksposer i økologisk bomull til flergangsbruk. Filtrene er laget av GOTS sertifisert bomull fra Texas, India og Pakistan. Filtrene blir sydd sammen av en liten familiebedrift i Austin, Texas.
N34553

Tefiltre med snor, engangsbruk 30 Stk

Rask og enkel trekking av te med dette tefilteret. Engangsfilter av ubleket papir til brygging av te og urter i løsvekt. Smaksnøytralt papir med ekstra fine porer. Bør oppbevares tørt og i skap/skuff uten sterkt luktende varer.
N35082

Ringblomst (calendula/morgenfrue) tørket urt 1000g

Ringblomst heter Morgenfrue på dansk, og Calendula på latin. Urten har en nydelig farge, mild smak og svak blomsterduft. Den brukes som te, eller til omslag på huden.
N24646

Ringblomstsåpe - Morgenfrue, økologisk 100g Håndlaget såpe

En mild og skånsom såpe laget på forsåpet jomfruolivenolje og kokosolje. Såpen kan anbefales til barn og sart hud. Såpen er ikke tilsatt duft, og lukter bare mildt av såpe. Det er tilsatt ren ringblomstolje som virker rensende. Tørkede kronblader av ringblomst gir såpen karakter!
N35055