Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Romega Gravid 120 kapsler

Varenummer: N37252
Lagerbeholdning:
Merke: Arctic Bioscience
Klassifisering: Kosttilskudd
ink. mva.
  • Silderognolje med DHA bundet til fosfolipider for bedre opptak
  • Kun 2 kapsler dekker både mor og barnets behov for omega-3 DHA
  • Ingen fiskeoppstøt
  • Små, myke kapsler som er lette å svelge
Romega GRAVID er et kosttilskudd med omega-3 for deg som er gravid og ammer. Både under og etter svangerskapet er det anbefalt at mor får i seg ekstra omega-3. Hun skal ha nok både til barnet og seg selv. Romega GRAVID inneholder viktig næring for både mor og barn, og særegent for silderognoljen, er at DHA er bundet til fosfolipider. Dette sørger for bedre biotilgjengelighet med raskere opptak, og ingen ubehagelige fiskeoppstøt. Kapslene er små, myke og enkle å svelge. Omega-3 fettsyren DHA er en viktig byggestein i hjernen og netthinnen i øyet, og et tilstrekkelig inntak av DHA er derfor nødvendig for fosterets utvikling av disse organene. Derfor omtales DHA ofte som supermat for babyen. To kapsler Romega inneholder 320 mg DHA. Ved å supplere Romega til et normalt kosthold både under og etter graviditet, kan du være trygg på at du får dekket det anbefalte dagsbehovet av de viktige omega-3-fettsyrene. Nyttevirkningen oppnås med et daglig inntak av DHA på 200 mg i tillegg til det anbefalte daglige inntaket av omega-3 fettsyrer for voksne, dvs. 250 mg DHA og EPA.

Oppgitt innhold per anbefalt døgndose; 2 kapsler:

Innhold mengde % RI
Totalt omega-3 500 mg -
- DHA 340 mg -
- EPA 110 mg -
Fosfolipider 320 mg -
 - fosfatidylkolin    280 mg -
Kolin 40 mg -
Vitamin D 1 mcg 20%
     
Ingredienser: SILDEROGNolje (35%), FISKEoljekonsentrat (33%), gelatin, antioksidant (tokoferoler), aroma (vanilje).

Anbefalt døgndose: 2 kapsler med et glass vann.
Svelges hele.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. 

Oppbevares under 25°C uten direkte sollys, gjerne kjølig.

Hver eneste Romegakapsel inneholder naturlig foredlede næringsstoffer fra rognen til bærekraftig fanget sild. Silderogn er naturlig rik på omega-3 fettsyrene DHA. Kroppen produserer ikke DHA i tilstrekkelig grad selv, så derfor må det tilføres via kosten eller som kosttilskudd.

Ammende mødre er babyens beste kilde til den viktige omega-3 fettsyren DHA, så det er viktig at man øker inntaket under graviditeten. Som mor er du den beste forsikringen for barnets inntak av DHA, og babyen din vil takke deg.

Romega inneholder også det viktige næringsstoffet kolin, som er avgjørende for cellemembranbygging, tidlig hjerneutvikling og sentralnervesystemet hos mor og barn.

Norske helsemyndigheter anbefaler gravide og ammende et daglig inntak på minst 200 mg av omega-3 fettsyren DHA, i tillegg til mors anbefalte inntak av 250 mg EPA og DHA.

Kun 2 kapsler Romega GRAVID dekker både ditt og barnets behov. Kapslene er enkle å svelge, og gir ingen ubehagelige fiskeoppstøt.

Romega er produsert i Norge og er laget av silderogn fra bærekraftig fiskeri på Sunnmøre.
 

  • Et daglig inntak av 250 mg DHA bidrar til å ivareta normal hjerne- & synsfunksjon, og et inntak av 250 mg EPA og DHA bidrar til å ivareta normal hjertehelse.
  • Nyttevirkningen for normal hjerne- og øyeutvikling for fostre og diende spedbarn oppnås med et daglig inntak av DHA på 200 mg i tillegg til det anbefalte inntaket av omega-3-fettsyrer for voksne, dvs. 250 mg DHA og EPA.

Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.

Nyhet
Omega-3 Original kapsler 1000 mg 90 kapsler

Omega-3 Original kapsler 1000 mg med høykonsentrert omega-3 fra Easy Choice. Høykonsentrert molekylærdestillert fiskeolje av høy kvalitet. Omega-3 kapslene fra Easy Choice har en balansert sammensetning mellom EPA og DHA. Fiskeoljen er ren med en lav totox olje med målbar ferskhet og av farmasøytisk kvalitet. Hver kapsel inneholder også 10 mcg D-vitamin. Oljene fra Easy Choice er molekylært destillert for fjerning av plast, tungmetaller og andre urenheter og er produsert i Norge. Omega-3 oljen er i triglyserid form, har ingen kunstige smakstilsetninger, kun ultraren omega-3. Oljen er hovedsaklig produsert av sardin og ansjos fra antarktiske hav.

N37143
Romega - Ekstrakt fra Silderogn 180 Kapsler

Romega® Arctic Caviar Oil er et omega-3 kosttilskudd som er ekstrahert fra silderogn. Romega® er rikt på omega-3 fettsyrene DHA og EPA. Omega-3-fettsyren DHA er spesielt viktig for hjernen og fordi kroppen ikke kan produsere nok selv så må man tilføre dette fra kosten. 250 mg DHA daglig vil kunne bidra til å opprettholde hjernens normale funksjon. Romega er et naturlig oljeekstrakt som kan blandes med vann, i motsetning til mange andre oljer. Dette gjør at det tas lett opp i kroppen. I Romega® er DHA bundet i fosfolipider, som er den samme formen av DHA som naturlig finnes i hjernen, hjertet og øyet.

870327
SHIFT Omega-3 30 kapsler

SHIFT™ Vegansk Omega-3 består av olje fra mikroalgen Schizochytrium sp. som er naturlig rik på de viktige omega-3 fettsyrene EPA, DPA og DHA. Algeolje har et betydelig høyere innhold av omega-3 sammenlignet med en naturlig fiskeolje eller selolje. Kun én kapsel er nok for å oppnå de gode virkningene av omega-3. Omega-3 fettsyrene EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA. Omega-3 fettsyren DHA bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon og opprettholde normalt syn. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg DHA.

N36272
Lenker
Min side