Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-
Produktet er ikke aktivt!

Rosenrot Complex 90 Kapsler

Varenummer: N35031
EAN: 5703137068015
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Natur-Drogeriet A/S
Rosenrot er en adaptogen urt. Adaptogene urter inneholder plantestoffer som er i stand til både å stimulere og hemme de samme funksjonene i kroppen, alt avhengig av det aktuelle behov. Adaptogener er generelt styrkende og kan bidra til at man får energi og takler stress på en bedre måte. Rosenrot hjelper kroppen å tilpasse seg følelsesmessig stress og fysiske utfordringer. Rosenrot kan også bidra til normal blodsirkulasjon som påvirker hjernens prestasjons- og reaksjonsevne. Rosenrotekstrakten er standardisert til å innholde minimum 3% rosaviner og 1% salidrosider. Produktet inneholder også chili og guarana.

Oppgitt innhold per døgndose 1-3 kapsler

Innhold mengde
Rosenrotekstrakt 250-750 mg
- hvorav min 3% rosavin 7,5-22,5 mg
- hvorav min 1% salidrosid 2,5-7,5 mg
   
Ingredienser: Rosenrotekstrakt (Rhodiola rosea L.), veg.kapsel (hydroksypropylmetylcellulose), chilipulver (Capsicum frutescens L.), guaranafrøpulver (Paullinia cupana Kunth), overflatebehandlingsmiddel (magnesiumsalter av vegetabilske fettsyrer).

Anbefalt døgndose for voksne: 1-3 kapsler daglig, ikke for sent på dagen.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. For barn, gravide og ammende, kun i samråd med lege. 

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Planten tilhører bergknappfamilien og gror i fjellområder bl.a. i Norge, Island og Sverige. Allerede de gamle vikingene og innbyggerne i fjerne områder av Sibir brukte rosenrot. Navnet kommer fra den karakteristiske roseduften som du kan kjenne når du knekker eller skjærer over rotstengelen.
GPH Super Rosenrot 60 Kapsler

GPH Rosenrot inneholder Rosenrot som er en adaptogen urt som kan gi fysisk og mentalt overskudd, og den styrker kroppen ved fysiske og psykiske påkjenninger. Rosenrot kan bedre konsentrasjonsevnen og hjelpe ved lett nedtrykthet. 

N20309
Lenker
Min side