Til toppen

Rosenrot Complex 90 Kapsler

Varenummer: N35031
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Natur-Drogeriet A/S

ink. mva.

Rosenrot er en adaptogen urt. Adaptogene urter inneholder plantestoffer som er i stand til både å stimulere og hemme de samme funksjonene i kroppen, alt avhengig av det aktuelle behov. Adaptogener er generelt styrkende og kan bidra til at man får energi og takler stress på en bedre måte. Rosenrotekstrakten er standardisert til å innholde minimum 3% rosaviner og 1% salidrosider. Produktet inneholder også chili og guarana.

Oppgitt innhold per 1 kapsel
Ingrediensermengde% av RI
Rosenrotekstrakt (Rhodiola rosea L.), veg.kapsel (hydroksypropylmetylcellulose), chilipulver (Capsicum frutescens L.), guaranafrøpulver (Paullinia cupana Kunth), overflatebehandlingsmiddel (magnesiumsalter av vegetabilske fettsyrer).
Rosenrotekstrakt 250 mg
- hvorav min 3% rosaviner7,5 mg
- hvorav min 1% salidrosider2,5 mg
Anbefalt døgndose: 1-3 kapsler daglig, ikke for sent på dagen.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn.
Planten tilhører bergknappfamilien og gror i fjellområder bl.a. i Norge, Island og Sverige. Allerede de gamle vikingene og innbyggerne i fjerne områder av Sibir brukte rosenrot. Navnet kommer fra den karakteristiske roseduften som du kan kjenne når du knekker eller skjærer over rotstengelen.