Til toppen

Schizandra, Kinesisk 90 Kapsler

Varenummer: N33664
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Natur-Drogeriet A/S

ink. mva.

Schisandra er en adaptogen urt. Adaptogene urter inneholder plantestoffer, som er i stand til både å stimulere og hemme de samme funksjoner i kroppen, alt avhengig av det aktuelle behov. Brukes ved stress. Schizandra kapsler fra Natur-Drogeriet inneholder 370 mg ekstrakt pr. kapsel.

Oppgitt innhold per anbefalt døgndose: 1-6 kapsler.

Innhold mengde
Ekstrakt av schisandra 370 - 2220 mg
- tilsvarende tørket schisandrabær 1480 - 8880 mg
Ingredienser: Schisandrafruktekstrakt (Schisandra chinensis Turcz. Baill.), veg.kapsel (hydroksypropylmetylcellulose), overflatebehandlingsmiddel (magnesiumsalter av vegetabilske fettsyrer), antiklumpemiddel (kalsiumkarbonat).

Anbefalt døgndose for voksne og unge fra 11 år: 1-2 kapsler 1-3 ganger daglig.

Døgndosen bør ikke overskrides. Bør ikke brukes av gravide, ammende eller barn under 11 år.
Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil.

Schizandra kommer fra Nord-Kina, og det kinesiske navnet 'Wu Wei Tzu' betyr “de fem sanser”. Schisandra er en flerårig, treaktig slyngplante med motsatte ovale til runde, dypgrønne, takkete blader, og kremfargede blomster. En plante produserer enten han- eller hunn-blomster. Planter av begge kjønn må gro i nærheten av hverandre, for at de kan bære frukt. Frukten er skinnende rød, saftig og oljeholdig. Schisandra chinensis foretrekker fuktig, næringsrik skogbunn.

Schizandra 100 Kapsler

Schizandra er en spennende adaptogen urt som kan virke energigivende, bidra til fysisk og psykisk overskudd og kan gjøre godt ved stress. Det er en aromatisk treaktig slyngplante med røde bær som vokser vilt i Kina. Tradisjonelt er den tørkete frukten blitt mye brukt i styrkende teer. Schisandra er kjent for generelt å kunne bidra til fysisk og mentalt overskudd. Schisandra tilhører den lille gruppen av såkalte adaptogene urter. Dette betyr at Schisandra synes å inneholde virkestoffer som har evnen til å kunne balansere kroppens normale funksjoner. Ved å gi økt motstandskraft ved psykiske og fysiske påkjenninger.
N35488