Til toppen

Shampoo bar Argan & Rose 50g

Varenummer: N36101
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosmetikk
Merke: Green Frog

ink. mva.

  • Myk og skånsom 
  • Sertifisert vegansk
  • 96% naturlige ingredienser

GreenFrog Botanic har laget en miljøvennlig og fuktighetsgivende sjampobar med aloe vera, rose og argan olje. Sjampobaren skummer ekstra godt og dufter himmelsk. I tillegg er den skånsom mot håret og basert på naturlige ingredienser. Den er sertifisert vegansk og er totalt nedbrytbar uten noen kjemikalier eller parabener.

Ingredienser (INCI): Sodium Coco Sulphate, Glycerin, Heilanthus Annus (sunflower) Seed Oil, Glycerin, Argania Spinosa Kernal Oil, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernal Oil, Camelia Japonica Seed Oil, Citric Acid, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Theobroma Cocoa(cocoa) Seed Butter, Aloe Yahjyu Matsu Ekisu, Tocopherol, CI 17200

Slik bruker du Shampoo bar:

  1. Fukt håret
  2. Gni shamposåpestykket mellom hendene eller over håret for å lage skum
  3. Masser inn i håret
  4. Skyll godt

Shampoo Bar - Original 65g

Håndlaget shampo-bar laget av 100% naturlig planteoljer fra bl.a. Ricinus, kokos, oliven og sheasmør. Shampooen er helt plastfri, den er mild og allergivennlig. Passer godt til sensitiv hodebunn.
N35691

Shampoo bar Argan & Jasmine 50g

GreenFrog Botanic har laget en miljøvennlig og fuktighetsgivende sjampobar med aloe vera, jasmin og argan olje. Sjampobaren skummer ekstra godt og dufter himmelsk. I tillegg er den skånsom mot håret og basert på naturlige ingredienser. Den er sertifisert vegansk og er totalt nedbrytbar uten noen kjemikalier eller parabener.
N36100

Shampoo bar Orange & Cinnamon 50g

GreenFrog Botanic har laget en miljøvennlig og fuktighetsgivende sjampobar med aloe vera, appelsin, kanel og sedertreolje. Sjampobaren skummer ekstra godt og dufter himmelsk. I tillegg er den skånsom mot håret og basert på naturlige ingredienser. Den er sertifisert vegansk og er totalt nedbrytbar uten noen kjemikalier eller parabener.
N36099