Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

SHIFT Magnesium 120 Tabletter

Varenummer: 843236
EAN: 7042760000138
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Shift
ink. mva.

Magnesium bidrar til:

  • Vedlikehold av normale ben og tenner
  • Normal muskelfunksjon
  • Bidrar til normal energiomsetning
  • Reduksjon av tretthet og utmattelse
  • Normal funksjon av nervesystemet
  • Elektrolyttbalanse
  • Normal psykologisk funksjon
SHIFT Magnesium består av fire ulike typer magnesium, kombinert med vitamin B6. SHIFT™ Magnesium er derfor lettopptakelig og skånsom for mage og tarm. Magnesium er et viktig mineral som er avgjørende for de aller fleste kroppslige funksjoner. Mineralet magnesium er nødvendig for vi skal kunne ha energi gjennom dagen og for at musklene skal kunne fungere normalt. SHIFT™ Magnesium er sammensatt av fire aktive magnesiumråvarer som i høy grad opptas og utnyttes i kroppen, og som i tillegg er skånsomme for mage og tarm. Vitamin B6 er tilsatt for å bidra til å gi et ytterligere økt celleopptak av magnesium.

Oppgitt innhold per anbefalt døgndose: 1 tablett:

Ingredienser mengde % av Referanseverdi
Magnesium 200 mg 53 %
Vitamin B6 2,1 mg 150 %

Ingredienser: Magnesium malat, fyllstoff (mikrokrystallinsk cellulose), MetaMag® magnesium bisglysinat-chelat, marint magnesium (Aquamin), konsentrert magnesiumrikt ørkensjøvann, smøremiddel (stearinsyre), antiklumpemiddel (magnesiumsalter av fettsyrer, silisiumdioksid, trikalsiumfosfat), overflatebehandlingsmiddel (hypromellose, talk, polyethyleneglykol), hjelpestoff (kryssbundet natriumkarboksymetylcellulose), vitamin B6 pyridoksinhydroklorid).

Anbefalt døgndose fra 11 år og voksne: 1 tablett.

Normalt ingen bivirkninger ved anbefalt dosering, men store doser (vanligvis over 600 mg) kan hos enkelte gi løs avføring.

 

Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost og en sunn livsstil.
Oppbevares utilgjengelig for barn.

Bio life magnesium 120 Kapsler

Bio-Life Magnesium er organisk bundet magnesiumsitrat, magnesiummalat, magnesiumbisglysinat og -glukonat. Bio-Life Magnesium inneholder i tillegg bambusekstrakt, havregressekstrakt og brennesleekstrakt. Magnesium er viktig for overføring av nerveimpulser og normal muskelsammentrekning. Magnesium bidrar til normal celledeling og proteinoppbygging, samt til vedlikehold av ben og tenner. Magnesium må være tilstede i energiomsetning (metabolisme), og er viktig for elektrolyttbalansen. Magnesium reduserer tretthet og utmattelse, og bidrar til normale psykologiske funksjoner. Vegetabilsk kapsel.

924566
Magnesium Malate 90 Vegkapsler

Magnesium Malate fra BioCare er et kompleks av eplesyre og magnesium, laget for å bidra til en rekke viktige funksjoner. Blant disse normal muskelfunksjon og vedlikehold av normal bein- og tannstruktur. Magnesium Malate bidrar også til balansert energimetabolisme, proteinsyntese og nervesystem.

N35201
Magnesium 150 Kapsler

Solaray Magnesium inneholder magnesiumsitrat, magnesiumbisglycinat og magnesiumoksid. Magnesium bidrar til normal muskelfunksjon og normal funksjon i nervesystemet. Magnesium bidrar også til å redusere tretthet og utmattelse, til normal psykologisk funksjon og til energiomsetning. Magnesium er viktig for vedlikehold av ben og tenner.

N25436
Magnesium Taurate (L-taurin) 60 Vegkapsler

Magnesium Taurate fra BioCare er et kompleks av magnesium og aminosyren L-taurin, laget for å bidra til redusert tretthet og utmattelse, samt bidra til normal metabolisme, og musklenes- og nervesystemets normale funksjoner. Magnesiumtaurate spaltes til magnesium og taurin ved hjelp av vann når det kommer inn i kroppen.

N35203
Lenker
Min side