Til toppen

Skjeggolje 30ml Olje

Varenummer: N35102
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosmetikk
Merke: Sæbeværkstedet

ink. mva.

Økologisk pleie av skjegget for å gjøre det mykt og lett å stelle. Oljen inneholder økologisk argan- og hampolje, og den pleier og nærer skjegget. Oljen dufter behagelig og aromatisk av eteriske oljer av bl.a. Vetiver og Bergamotte. Kombiner gjerne oljen med en skjeggbørste som gir et mykt, velduftende og flott skjegg.

 

Ingredienser mengde % av RI
Økologisk aprikoskjerneolje (prunus armeniaca), økologisk hampolje (cannabis sativa seed oil), økologisk arganolje (argania Spinosa oil), Rosmarinus officinalis oil, Citrus Bergamia Melarosa oil, Vetiveria zizanoides oil (Limonene, Linalool, Citral i de eteriske oljene), naturlig e-vitamin (tocopherol).    

 

For best effekt, vask gjerne skjegget først. Ta litt olje på fingrene og fordel det i skjegget. Masser godt og bruk gjerne skjeggbørsten. Oljen trekker inn i skjegget og nærer det. Samtidig stimuleres blodsirkulasjonen og næringstilførselen, og skjegget blir enda finere etter en tids bruk.

Arganolje, økologisk 50ml Olje

Arganolje er en fantastisk olje som er god til både hud, hår og negler. Den økologiske Arganoljen virker pleiende og regulerende, og kan anvendes til såvel normal, som tørr, irritert, eller fet hud. Oljen har et stort innhold av essensielle fettsyrer og vitamin E, og den er god til både hud, hår og negler.
N34450

Herreskrubb, økologisk såpe med grønn leir 100g Håndlaget såpe

Økologisk og håndlaget Herre skrubbesåpe med grønn leire. Såpen har en dyp maskulin duft av Ceder fra Himalaya, med et streif av Lime og Nellik. Såpen har sin olivengrønne farve fra grønn australsk leire, som gir en nesten umerkelig lett skrubb.
N34782

Organic Face Oil Moisturizing 30ml Olje

Moisturizing Organic Face Oil fra svenske Me Anima er en næringsrik og økologisk ansiktsolje som gjenoppretter fukt i huden og gir vakker glød. Oljen passer til normal eller tørr og følsom hud. Ansiktsoljen balanserer og regulerer talgproduksjonen, forebygger urenheter og demper rødhet. Oljen er mygjørende og hjelper huden med å opprettholde spenst, elastisitet og vitalitet. Ansiktsoljen styrker også hudens naturlige beskyttelse mot kulde og uttørking, og den balanserer de naturlige oljene som huden i ansiktet skal ha. De vel gjennomtenkte ingrediensene beroliger hud som er stresset, og dufter nydelig med innhold av de eteriske oljene kamomille, lavendel, frankincense (olibanum), ylang ylang og petitgrain (pomerans) i en base av eksklusiv aprikoskjerneolje beriket med vitamin E. 
N35430