Til toppen

Slippery Elm Complex 90 kapsler

Varenummer: N36658
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: BioCare

ink. mva.

  • Lindrer irritasjon i mage og tarm
  • Rødalmbark + Legestokkrose + gamma oryzanol
  • Ingen unødvendige tilsetningsstoffer

Slippery Elm Complex er en unik kombinasjon av rødalmbark og legestokkrose for å støtte og lindre fordøyelsessystemet, i tillegg til gamma oryzanol. Slippery Elm Complex gir optimal støtte, Legestokkrose/Marshmallow støtter regelmessige avføringer og lindrer munn og svelg. Slippery Elm kan hjelpe ved irritasjon i svelget, og støtte slimhinnene ved for eksempel sure oppstøt. Slippery Elm Complex fra BioCare gir en synergistisk formulering med en unik kombinasjon av næringsstoffer i akkurat den rette balansen for naturlig å støtte og berolige fordøyelsen, samtidig som den gir kraftig antioksidantstøtte. Dette kosttilskuddet med Rødalmbark og legestokkrose kan være spesielt nyttig hvis det er irritasjon i mage- og tarmkanalen, spesielt mage eller svelg, som kan skyldes ubalanse i fordøyelsesenzymer eller syre, eller utløst av spesifikke matvarer.

Oppgitt innhold per anbefalt døgndose; 3 kapsler:

Innhold mengde
Rødalmbark 600mg
Legestokkroserot 450mg
GammaOryzanol (riskli) 210 mg
   
Ingredienser: Rødalm innerbarkpulver (Ulmus rubra), legestokkrose rotpulver (Althea officinalis), kapsel (hydroksypropylmetylcellulose), gammaoryzanol fra riskli (Oryza sativa), risekstrakt.  

 

Anbefalt døgndose fro voksne: 1 kapsel 3 ganger daglig før mat.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn. Oppbevares tørt og svalt.

Velegnet for vegetarianere og veganere.

Slippery Elm Intensive 50g Pulver

Slippery Elm Intensive er en konsentrert blanding av ekstrakter fra rødalmbark (slippery elm), lakrisrot og aloe vera som smører og lindrer slimhinnen i tarmkanalen. Rødalm er en kilde til slimstoffer som smører slimhinnen. Lakrisrot støtter fordøyelsen og lindrer hos personer med sensitiv mage/tarm. Pulveret inneholder også gammaoryzanol fra riskli, legestokkrose (marshmallow-rot), kanelolje og sink. Sink spiller en rolle i celledelingsprosessen, og er dermed viktig for hud og slimhinner.
N35288