Til toppen

Smoothieflaske So Matcha Better gull

Varenummer: N36179
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Annet
Merke: coia

ink. mva.

  • 500ml
  • inkl. bambuslokk og gullsugerør
  • Brukes til både varm og kald væske
  • Glassflasken kan vaskes i oppvaskmaskin

Smoothieflasken som gir oss et smil om munnen. Bruk den til både kalde og varme drikker, den er perfekt til iskaffe, matcha latte, smoothies og så enkelt som vann på farten. En nydelig glassflaske med bambuslokk og gullsugerør. Miljøvennlige materialer og en flaske du bærer med stolthet.

Glassflasken kan vaskes i oppvaskmaskin, og bambuslokket må vaskes for hånd.
Lokket er 100% naturlig uten noen som helst skadelige stoffer. Treverket kan bli skadet hvis det utsettes for fukt over tid. Bambuslokket bør derfor heller ikke settes på flasken mellom bruk. 

Nyhet

Gjenbrukbar Kaffekopp, Love You a Latte

Vakker kopp du enkelt kan ta med på farten, og bruke igjen og igjen. Erstatt engangskoppene med denne lekre gjenbrukbare koppen. Miljøvennlig kan også være sexy! Koppen tåler både kalde og varme drikker. Dersom du har behov for å holde drikken varm over ekstra lang tid så velger du en termokopp. Denne gjenbrukbare kaffekoppen kan by på noe estetisk vakkert å ha drikken din i, den er praktisk, miljøvennlig og ikke minst behagelig å drikke fra.
N36251

Shaker Plantforce Stainless 500ml

Plantforce shaker er en elegant og miljøvennlig shaker i hvitt metall. Shakeren har en patentert Blenderball som er en trådball i stål som sørger for at ingrediensene blandes godt sammen og hindrer klumper. Flasken har et godt lokk så du slipper søl, og kan ha shakeren direkte i veske/sekk uten å uroe deg for lekkasje. Flasken er BPA-fri.
N35379

Smoothieflaske med gullsugerør, Well Done

Både fin å se på og praktisk, den perfekte smoothieflaske av glass med bambuslokk og sugerør i gull. Sitter perfekt i hånden og kan brukes tiliskaffe, matcha latte, smoothies, herlige juicer eller vann på farten. Flasken har en dekorativ tekst som booster selvtilliten: "In case someone forgot to tell you: well done, hang in there, nice butt!" Bare fordi alle fortjener å høre dette hver dag.
N36250

Smoothiescooper av Kokostre

Flott bred skje av kokostre; Bruk denne smoothiescooperen til deilige, tykke smoothies direkte fra blenderen. Den passer også perfekt som et allsidig verktøy på kjøkkenet. Bruk den til supper, røring og servering. Vi elsker det!
N36180

Stålsugerør med bøy - Rose gold

Lekkert sugerør med bøy i fargen rose gold. Det stilrene sugerøret etterlater ingen bismak av metall og kan brukes om og om igjen. Passer til alle drikker. Den øvre delen av metallsugerøret har riller for lettere grep. Tåler oppvaskmaskin. Fremstilt av Food Safe 304 grade (18/8) rustfritt stål.
N35694

Stålsugerør smoothie - Gold

Rette, litt videre sugerør av rustfritt stål, ypperlig for smoothies. Lekker gullfarge. Øvre del er rillet for lettere grep. Tåler oppvaskmaskin. Disse stilrene sugerørene etterlater ingen bismak av metall og kan brukes om og om igjen. Passer til alle drikker og spesielt godt til smoothie og andre tyktflytende drikker.
N35693