Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Spanish Sage / Spansk Salvie 10ml Eterisk Olje

Varenummer: N33244
EAN: 702346000385
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosmetikk
Merke: Aqua Oleum
ink. mva.
Aqua Oleum Spanish Sage er en 100 % ren eterisk olje av spansk salvie. Spanish Sage er en allsidig olje som virker styrkende på immunforsvar ved forkjølelse og lindrende ved lett hoste og ved lette menstruasjonssmerter. Kan også anvendes ved ømme og stive muskler, lett hodepine, lett eksem, kviser og flass.

Ingrediensermengde% av RI
100 % ren eterisk olje av spansk salvie.
Inneholder Limonene og linalol fra den naturlige eteriske oljen.
Styrkende, lindrende, ved lett eksem, kviser, flass.

Bruk: Badeolje, massasje- og hudolje, fordamping
Forsiktighet: Skal ikke brukes under graviditet. Brukes kun i moderate mengder i blandinger.

Plante: Spansk salvie (Salvia lavandulifolia)
Familie: Leppeblomst (Labitae)
Voksested: Spania
Plantedel: Blad
Fremstillingsmetode: Destillering
Flyktighetsgrad: Topp
Innhold: 10 ml
Aqua Oleum er et engelsk firma med over tre generasjoners erfaring i studier og forskning på eteriske oljer. Aqua Oleum eies av Julia og Alec Lawless. Julia Lawless er selv aromaterapeut, medlem av det internasjonale aromaterapiforbundet og forfatter av flere bøker om eteriske oljer. Aqua Oleum fremstiller rene eteriske, baseoljer og massasjeblandinger. De eteriske oljene er 100 % rene, unntatt bensoin som er lite brukervennlig som 100 %.Kvalitetssikring i produksjonenAlle oljene er produsert enten fra viltvoksende eller organisk dyrkede planter. Aqua Oleum kjøper alle oljene direkte fra produsent og kan slik forsikre seg om produktenes kvalitet og renhet. Det legges mye arbeid i å undersøke plantenes vekstvilkår og behandlingen fra plante til ferdig olje. Som en ekstra kvalitetssikring blir oljene testet i laboratorium med moderne teknisk apparatur. Dette gjøres for helt å kunne utelukke oljer som er syntetiske, forurenset eller utblandet. Aqua Oleum oljer er ikke testet på dyr.

Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.

Lenker
Min side