ink. mva.
Sukrin Kokosmel er et naturlig glutenfritt mel som er rikt på fiber. Økologisk kokos er tørket og fettredusert, og deretter finmalt for å lage kokosmel. Kokosmelet har en naturlig søt smak og er mye brukt i proteinbarer og lignende. Gjerne i kombinasjon med proteinpulver for god proteinbakst. For å få et godt tilskudd av fiber og redusere karbohydrater, så kan du erstatte opptil 1/4 av hvetemelet i bakeoppskrifter med Kokosmel.
Oppgitt næringsinnhold per 100 gram:
354 kcal
Ingredienser: Økologisk kokos, tørket, fettredusert og finmalt
Næringsinnholdet i kokos varierer fra innhøsting til innhøsting, og verdiene over er et gjennomsnitt.
Anbefales å kombinere Kokosmel med andre meltyper for best mulig resultat. Kokosmel suger til seg mer væske enn de fleste andre meltyper fordi det er spesielt fiberrikt. Derfor kan du redusere mengden koksmek til ca 1/3 av det som er oppgitt av annet mel. Mulig du også må tilsette litt ekstra væske.