Til toppen

Sukrin pluss 250g

Varenummer: N31021
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd

ink. mva.

Sukrin+ er Sukrin som er smeltet sammen med Stevia. Dette gir et 100 % naturlig søtningsmiddel med 2 x søtheten til sukker. Sukrin+ kombiner sukker-konsistensen til Sukrin med Stevias søthet. Sukrin fjerner den bitre bismaken som kan kjennes i en del Stevia-produkter. Både Sukrin og Stevia er kalorifrie produkter, og Sukrin+ gir ikke noe utslag på blodsukkeret! - Dobbelt så søtt som sukker - 100% naturlig - 0 kalorier - 0 karbohydrater - Påvirker ikke blodsukkeret.

 

Ingredienser mengde % av RI
Energi 0 kcal  
Fett 0 g  
Karbohydrat: (dette er polyoler (sukkeralkoholer) og tas ikke opp av kroppen/virker ikke inn på blodsukkeret.) 100 g  
Sukkerarter 0 g  
Kostfiber 0 g  
Protein 0 g  
Salt 0 g  

 

Sukrin+ er dobbelt så søtt som sukker, og skal derfor brukes i halv mengde. Dette gjør at du kan erstatte alt sukker i de fleste bakverk med Sukrin+ og fortsatt beholde saftigheten og den gode smaken.

Helt naturlig.Både Stevia og Sukrin er 100% naturlige produkter. Stevia er en naturlig søt urt som har vært brukt som søtningsmiddel i Amerika og Asia i mange år. Etter grundig gjennomgang og testing ble Stevia godkjent for bruk i mat i EU desember 2011. Både utvinningen av søtstoffene og sammensmeltingen foregår i naturlige prosesser, og det finnes ingen kunstige tilsentningsstoffer i Sukrin+Stevia av beste kvalitet.Stevia som brukes i Sukrin+ har minst 97% konsentrasjon av Rebaudioside A. Rebaudioside A er det stevioglykosidet med renest søtsmak, og som ligger nærmest smaken av sukker. Ved å smelte Stevia inn i hver enkel Sukrinkrystall, får vi en god effekt ved at de to søtningsmidlene forsterker hverandres positive egenskaper. Sukrin+ gir en rund, ren sukkersmak, og er et naturlig og sunt alternativ alle steder du ellers ville bruke sukker.