Til toppen

Sunnere Chiabrød 250g

Varenummer: N33377
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat

ink. mva.

Sunnere Chiabrød. Dette brødet er så fullt av sunne ingredienser, og så velbalansert ernæringsmessig at det virkelig lever opp til navnet superbrød. Brødet er rikt på fiber og protein, og i tillegg inneholder det Omega-3 og kalsium fra Chiafrø, og komplett og lettopptakelig protein fra hamp-planten. Brødet er uten egg, melk, gluten, gjær, sukker og soya. En brødskive av Sunnere Chiabrød inneholder kun 1,5 g karbohydrat, og smaker så likt vanlig brød at det nesten er for godt til å være sant.

Oppgitt næringsinnhold per 40-100g.

Ingredienser mengde % av RI
Fiber (fra sukkerbete, cikorie, psyllium og erter, Fiberfin: resistent maisstivelse), frø og kjerner (solsikke, SESAM, linfrø), erteprotein, hampprotein 4%, søtstoff: erythritol (Sukrin), chiamel 4,8%, hevemiddel (kalium bikarbonat, Glucono-delta-lakton), mineralsalt (kaliumklorid og natriumklorid).    
Energi 273 kJ/66 kcal - 682 kJ/164 kcal  
Fett 3,6-9 g  
- herav mettet fett 0,3-0,7 g  
Karbohydrater 1,4-3,4 g  
- herav sukkerarter 0,2-0,6 g  
Kostfibre 7,4-18,5 g  
Protein 3,7-9,2 g  
Salt 0,2-0,4 g  

Brødmixen skal kun blandes med vann, og ingen elting eller heving er nødvendig. Brødet holder seg ferskt og saftig i flere dager, og egner seg godt til frysing. Tips: skjær brødet i skiver før du fryser det, så kan du enkelt tine skivene i en brødrister rett før du skal spise.

Oppbevares best i kjøleskap.

Fiberfin er naturlig, glutenfritt mel med 60 % fiber i form av resistent stivelse. Gunstig innvirkning på fordøyelse, bakterieflora og immunforsvar.Solsikke, sesam, linfrø gir god smak, høyt innhold av sunt fett, vitaminer, mineraler og fiber.Erteprotein er et fullverdig vegetabilsk protein av erter.Hampprotein inneholder alle de essensielle aminosyrene og frøene har et balansert forhold mellom omega fettsyrene.Sukrin er en naturlig sukkererstatning bestående av sukkeralkoholen Erytritol som finnes naturlig i bl.a. pære, melon og sopp.Chiafrø har et høyt innhold av essensielle fettsyrer, proteiner, antioksidanter, vitaminer og mineraler.Hevemiddel: kalium bikarbonat, glucono-delta-lakton.En nøytral, mindre saltholdig erstatning for vanlig hevemiddel, der natrium er erstattet med kalium. Glucono-delta-lakton er et naturlig produkt av den milde glukonsyren, med samme nøytraliserende og hevelses-styrende effekten som difosfat i vanlig bakepulver.