Til toppen

Chiabrød, glutenfri brødmiks 250g

Varenummer: N33377
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Funksjonell mat

ink. mva.

Sunnere Chiabrød. Dette brødet er så fullt av sunne ingredienser, og så velbalansert ernæringsmessig at det virkelig lever opp til navnet superbrød. Brødet er rikt på fiber og protein, og i tillegg inneholder det Omega-3 og kalsium fra Chiafrø, og komplett og lettopptakelig protein fra hamp-planten. Brødet er uten egg, melk, gluten, gjær, sukker og soya. En brødskive av Sunnere Chiabrød inneholder kun 1,5 g karbohydrat, og smaker så likt vanlig brød at det nesten er for godt til å være sant.

Oppgitt næringsinnhold per 40-100g.

Ingredienser mengde % av RI
Fiber (fra sukkerbete, cikorie, psyllium og erter, Fiberfin: resistent maisstivelse), frø og kjerner (solsikke, SESAM, linfrø), erteprotein, hampprotein 4%, søtstoff: erythritol (Sukrin), chiamel 4,8%, hevemiddel (kalium bikarbonat, Glucono-delta-lakton), mineralsalt (kaliumklorid og natriumklorid).    
Energi 273 kJ/66 kcal - 682 kJ/164 kcal  
Fett 3,6-9 g  
- herav mettet fett 0,3-0,7 g  
Karbohydrater 1,4-3,4 g  
- herav sukkerarter 0,2-0,6 g  
Kostfibre 7,4-18,5 g  
Protein 3,7-9,2 g  
Salt 0,2-0,4 g  

Brødmixen skal kun blandes med vann, og ingen elting eller heving er nødvendig. Brødet holder seg ferskt og saftig i flere dager, og egner seg godt til frysing. Tips: skjær brødet i skiver før du fryser det, så kan du enkelt tine skivene i en brødrister rett før du skal spise.

Oppbevares best i kjøleskap.

Fiberfin er naturlig, glutenfritt mel med 60 % fiber i form av resistent stivelse. Gunstig innvirkning på fordøyelse, bakterieflora og immunforsvar.Solsikke, sesam, linfrø gir god smak, høyt innhold av sunt fett, vitaminer, mineraler og fiber.Erteprotein er et fullverdig vegetabilsk protein av erter.Hampprotein inneholder alle de essensielle aminosyrene og frøene har et balansert forhold mellom omega fettsyrene.Sukrin er en naturlig sukkererstatning bestående av sukkeralkoholen Erytritol som finnes naturlig i bl.a. pære, melon og sopp.Chiafrø har et høyt innhold av essensielle fettsyrer, proteiner, antioksidanter, vitaminer og mineraler.Hevemiddel: kalium bikarbonat, glucono-delta-lakton.En nøytral, mindre saltholdig erstatning for vanlig hevemiddel, der natrium er erstattet med kalium. Glucono-delta-lakton er et naturlig produkt av den milde glukonsyren, med samme nøytraliserende og hevelses-styrende effekten som difosfat i vanlig bakepulver.

Bakeark, ubleket 24 Ark

Ubleket bakepapir fra If You Care, ferdig kuttet i ark med størrelse ca.32x41 cm. Bakepapirarkene er perfekt til baking og steking i ovn, og er best i temperaturer opptil 220 grader celsius. Bakearkene har et fett- og vannavstøtende silikonbelegg, med naturlig silikon utvunnet fra sand og kvarts. Bakepapiret fra If You Care avgir ikke giftstoffer ved oppvarming. Arkstørrelse: 31,75 x 40,64 cm
N34547

Brødform i papir, 4 stk

If You Care brødformer er laget av FSC sertifert skog, de er ikke klorbleket og de kan komposteres. Brødformene passer perfekt til å bake brød, formkaker, bananbrød eller tilsvarende. Brødformene har naturlig antiklebende egenskaper og trenger ikke å smøres før bruk. De avgir heller ikke giftstoffer ved oppvarming.
N35680

Kjøkkenklut i bambus, gull/grønn

Bambus kjøkkenkluter fra Kierti er meget godt likt fordi de er holdbare, gode i bruk og dessuten meget dekorative. Klutene er sydd i to lag og har god absorberingsevne. Det er tilsatt litt polyester for å gjøre de mer slitesterke og forlenge holdbarheten. 
N35715

Komposterbare søppelposer 49,2 liter 12 Stk

100% komposterbare avfallsposer laget av potetstivelse. Det er ikke brukt matpoteter, men poteter kun egnet til stivelsesproduksjon (non-GMO). Størrelse: 49,2 liter (61 x 64 cm).
N35084

Fiberbrød, glutenfri brødmiks 1000g

Sunnere Brødmix gir deg fiberrikt brød med bl.a. solsikkefrø og gresskarkjerner, og brød uten gluten, gjær, melk og soya. Sunnere Brødmix holder deg mett lenge og inneholder kun 1 gram karbohydrat per skive. Økonomiforpakningen inneholder 1kg brødmiks og det vil gi 4 små eller 2 store brød.
N33595

Fiberbrød, glutenfri brødmiks 250g

Lavkarbobrødet har ikke gjær, sukker, gluten eller melk i seg! Lavkarbobrødet har kun 1 gram karbohydrat per skive, og holder seg ferskt i flere dager. Spiser du lite karbohydrater, har glutenintoleranse eller bare er generelt opptatt av et sunt kosthold? Da er dette det perfekte brødet for deg. Med denne brødmiksen kan du bake ditt eget lavkarbobrød helt uten gluten, melk og gjær. En skive av brødet har kun 1 gram karbohydrat og 58 kalorier, men hele 8,5 gram kostfiber.
N33877

Kakemiks, glutenfri og sukkerfri 360g

Kakemiksen helt uten sukker og hvetemel hjelper deg til å lage favorittkakene dine! Med denne kakemixen er det enkelt å lage kaker som alle kan spise med god samvittighet. Det er brukt Sukrin i stedet for sukker, og erstattet hvetemel med Mandelmel og Fiberfin. Resultatet er en saftig og smakfull kake som kan nytes med god samvittighet. Kaken smaker nydelig som den er, og i tillegg er mixen perfekt som base for eplekake, bringebærkake, gulrotkake og mange flere.
N31493