Skip to main content
Til toppen
Tørkede urter -25% Nyhet! SulforaPlus NutriLenk Gold for ledd -25% Tilbud på D-vitamin

Vegan Enzymway 60 Vegkapsler

Varenummer: N32609
EAN: 7058990616360
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Solaray
ink. mva.
  • 100% resirkulert plastboks
Super Digestaway fra Solaray er et plantebasert enzymkompleks med virkning i et bredt pH-område, aktivt i de forskjellige pH-miljøene i mage og tarm. Inneholder i tillegg aminosyren glutamin (fremstilt ved mikrobiologisk gjæringsprosess) og en blanding av fordøyelsesstøttende urter.

 

Innhold mengde per kapsel
Enzymkompleks (fra planter)  500 mg
- med enzymaktivitet:  
Protease 75.000 HUT
Amylase 25.000 DU
Lipase 4.000 FIP
Cellulase 1.750 CU
Laktase 750 ALU
Invertase 500 SU
Xylanase 450 XU
α-Galaktosidase 400 GalU
Maltase 150 DP
Glukoamylase 50 AGU
Pektinase 50 endo-PGU
Fytase 50 U
ß-Glukanase 25 BGU
Hemicellulase 20 HCU
Urteblanding 70 mg
L-Glutamin 50 mg
   
Ingredienser: Enzymkompleks (fra planter), vegetabilsk kapsel (hydroksypropylmetylcellulose, gellan gummi, kaliumacetat), L-Glutamin, ingefærrot (Zingiber officinale), papayablad (Carica papaya), rødalmbark (Ulmus rubra), marshmallowrot/legestokkroserot (Althaea officinalis), antiklumpemiddel (magnesiumsalter av fettsyrer, silisiumdioksid), aloe gel konsentrat (Aloe vera).

 

Anbefalt døgndose: 1 kapsel før eller samtidig med hovedmåltidene.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Nyhet
Polyzyme, fordøyelsesenzymer, 30 kapsler

Polyzyme fra BioCare er et enzymkompleks for bredspektret støtte til fordøyelsen av maten vi spiser. Polyzyme har enzymer med optimal styrke som kombinerer bromelain, lipase, proteaser, glukoamylase, laktase og amylase. Enzymer er kraftige molekyler som hjelper til med å bryte ned matvarer til mindre partikler, inkludert proteaser for protein, lipase for fett, laktase for laktose i meieriprodukter, og amylase og alfa-galaktosidase for karbohydrater. Her får du optimal støtte, Polyzyme er designet for å beholde nedbrytningsevnen over et bredt spekter av pH-variasjoner i fordøyelseskanalen, inkludert protease 3.0 som fungerer best i de sure forholdene i magen, og protease 4.5 for tarmene. Enzymkomplekset inkluderer også cellulase og xylanase som bryter ned fiber, og fytase som nøytraliserer fytater - forbindelser som finnes i korn, nøtter og frø, og belgfrukter som kan blokkere næringsopptaket. Dette er et avansert enzymkompleks og et av de kraftigste og mest omfattende enzymkompleksene tilgjengelig, og gir deg 13 forskjellige enzymer med sine klare oppgaver, i en kraftig dose i hver kapsel. Kroppens egenproduksjon av enzymer kan ofte være nedsatt på grunn av alder, livsstil, medisinbruk, stress eller kronisk sykdom.

N36707
SHIFT Zym Bredspektret 60 Kapsler

Shift Zym består av aktive enzymer som assisterer fordøyelsen og virker normaliserende på mage- og tarmfunksjonene. Enzymer øker næringsopptaket, og gir deg mer energi og overskudd da maten fordøyes effektivt med et lavere energiforbruk. Shift Zym er et bredspektret enzymkompleks for en effektiv fordøyelse av proteiner, karbohydrater og fett. Shift Zym (tidligere: SuperZym) var det første komplette enzymtilskuddet på det norske markedet, spesialutviklet for et nordisk kosthold.

843354
Laktase 100 Kapsler

Solaray Laktase er et potent laktaseenzym mot laktoseintoleranse, dvs. hjelp til å fordøye melkeprodukter. Inneholder 4000 FCC (Food Chemicals Codex) laktaseenheter per kapsel. Laktase er et enzym som bryter ned laktose i fordøyelsen. Det betyr at melkeprodukter kan inntas uten ubehag når man tar enzymet sammen med maten. Inneholder også 100 mg kalsium per kapsel. Kalsium bidrar til at fordøyelsesenzymer fungerer normalt.

N24789
Glutenzyme Plus 30 Vegkapsler

BioCare Glutenzyme Plus® kan brukes ved glutenintoleranse, og inneholder fordøyelsesenzymer og melkesyrebakterier. BioCare Glutenzyme Plus® er en blanding av enzymene cellulase, protease og amylase sammen med melkesyrebakterier (laktobasiller). Vegetabilske fordøyelsesenzymer og melkesyrebakterier hjelper til med nedbryting av glutenproteiner i korn og kornblandinger.

N32934
Min side