Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

SuperDefence 30 Tabletter

Varenummer: N34386
Klassifisering: Kosttilskudd

SuperDefence fra SHIFT kombinerer flere botanicals som har en stimulerende og aktiverende effekt på immunforsvaret. SuperDefence er sammensatt av kraftige ekstrakter fra chaga, reishi, Wellmune betaglukaner og svarthyll. Hver for seg bidrar de til å styrke og trene immunforsvaret.  Sammen er de et tilskudd som bidrar til å opprettholde helsen og sørger for at immunforsvaret fungerer som det skal, særlig i perioder av året hvor man er utsatt for bakterier og virus. 

Oppgitt innhold per anbefalt døgndose: 1 tablett.

Ingredienser mengde
Chaga ekstrakt (Standarisert) 400 mg
Svarthyll ekstrakt (Standarisert) 300 mg
Reishi ekstrakt (Standarisert) 100 mg
Beta glukan 1,3/1,6 75% ekstrakt (Standarisert) 150 mg
   
Chaga ekstrakt (Inonotus obliquus), Svarthyll ekstrakt (Sambucus nigra), Reishi ekstrakt (Ganoderma lucidum Karst.), Wellmune beta 1,3/1,6 glukaner fra gjær (Saccharomyces cerevisiae), inulin, fortykningsmiddel: cellulose, antiklumpemiddel: silisiumdioksid, kalsiumfosfater, medium kjedede triglyserider fra kokosnøtt, overflatebehandlingsmiddel: hydroksypropylmetylcellulose.  

Anbefalt døgndose: 1 tablett hver morgen sammen med frokost. Normalt vil 1 tablett være nok, men er du ekstra utsatt øk til 2 tabletter daglig.

Skal ikke brukes av gravide og ammende. Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn.
 

SHIFT Therapeutic Botanicals er en spesiell serie med kosttilskudd basert på urte-ekstrakter, medisinske sopper og alger fra havet. Deres utviklingsteam leter over hele verden etter de best dokumenterte og ikke minst fineste råvarer. Dette er den viktigste forutsetning for å skape sterke og virksomme produkter som fungerer. Sammensetningene er basert på tusenårige erfaringer fra ayurvedisk medisin, kinesisk urtemedisin, samt moderne vestlig kunnskap om vekstenes egenskaper. Deres visjon er å skape sterke og potente naturmidler som innfrir de høyeste forventninger til effekt, renhet og kvalitet.