Til toppen

Shift SuperSleep 60 Tabletter

Varenummer: N35739
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Shift

ink. mva.

  • Kraftige ekstrakter
  • Lettere innsovning
  • Dypere søvn

SuperSleep fra SHIFT hjelper både med innsovningen, samt gir en dypere, lengre og roligere søvn. SuperSleep er sammensatt av ekstrakter fra soppen reishi, og urtene safran og melisse. Hver for seg er de kjent for å kunne hjelpe på søvnproblemer med forskjellig effekt. Alle ekstraktene som benyttes er standardiserte slik at produktet skal gi samme gode effekt hver gang.

1 tablett SuperSleep inneholder:

  • Reishi ekstrakt 600 mg
  • Melisse ekstrakt 400 mg
  • Safran ekstrakt 30 mg

Ingredienser: Reishi ekstrakt (Ganoderma lucidum Karst.), Melisse ekstrakt (Melissa Officinalis), inulin, fortykningsmiddel (cellulose), Safran ekstrakt (Crocus sativus.), antiklumpemiddel (silisiumdioksid, kalsiumfosfater, medium kjedede triglyserider fra Kokosnøtt), overflatebehandlingsmiddel (hydroksypropylmetylcellulose).

Anbefalt døgndose: 1 tablett.

Ta 1 tablett én halv til én time før leggetid for best effekt, gjerne sammen med mat. Normalt vil 1 tablett være nok, men ved betydelige søvnvansker kan man ta inntil 2 tabletter.

Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost og en sunn livsstil.

Slik bruker du SuperSleep:
Supersleep bør inntas i god tid før man legger seg‭. ‬Det vil være individuelle forskjeller‭, ‬men generelt anbefales det å ta én tablett ca‭. ‬én halv til én time før leggetid‭. Tabletten skal helst inntas sammen med litt fast føde‭. Som et knekkebrød‭, ‬litt frukt eller noe annet lett‭. ‬Virkestoffene tas som regel lettere opp med litt mat ved siden av‭. ‬

SuperSleep kan kombineres med én tablett av SuperReishi eller én kopp reishi te for en sterkere tilleggseffekt‭. ‬SuperMagnesium i kombinasjon med‭ ‬SuperSleep kan også være gunstig, da dette kosttilskuddet virker muskelavslappende og motvirker kramper‭.‬

Kloster Kamille Te 20 poser á 1,5g

Kloster Kamille te kan virke beroligende og avslappende, og nytes når man trenger å roe ned. Kamille te er en mild og god te. Kamille kan også være fin ved lett forkjølelse og lindre i hals og luftveier. Gunstig også ved luftplager i magen.
N35643

Nozovent 2 stk large nesebøyle

Nozovent utvider neseborene. Er til stor hjelp for snorkere, allergikere, joggere, syklister og andre som trenger mer luft. Nozovent består av en myk plastskinne som utvider den smaleste av nesekanales myke del. Brukes om natten for å forhindre snorking.
922502

Nozovent 2 stk medium nesebøyle

Nozovent utvider neseborene. Er til stor hjelp for snorkere, allergikere, joggere, syklister og andre som trenger mer luft. Nozovent består av en myk plastskinne som utvider den smaleste av nesekanales myke del. Brukes om natten for å forhindre snorking.
903282

Zedopor 75ml

Zedopor er en halsspray med naturlige ingredienser og vitaminer for å minske eller fjerne snorkingen helt. Zedopor fungerer ved å fukte det bløte vevet bakerst i svelget. Dermed reduseres vibrasjonene som forårsaker lyden kjent som snorking.
N22268

Pascoflair, 425mg 30 Tabletter

Pascoflair 425mg er et tradisjonelt plantebasert reseptfritt legemiddel til bruk for å lindre milde symptomer på uro og for å lette innsovning. Virker beroligende og kan dempe mild uro, nervøsitet og stress. Kan også lette innsovning når opplagret stress og indre uro hindrer en i å finne roen og sovne om kvelden. Den aktive substansen i Pascoflair er ekstrakt av pasjonsblomst (Passiflora incarnata) – 425 mg per tablett. Pascoflair 425mg anbefales ikke til gravide og ammende, eller til barn under 12 år. Les pakningsvedlegget nøye før bruk. Bruksområdet for et tradisjonelt plantebasert legemiddel er utelukkende basert på lang brukstradisjon.
095735

SuperSleep 30 Tabletter

Sleep fra SHIFT hjelper både med innsovningen, samt gir en dypere, lengre og roligere søvn. Sleep er sammensatt av ekstrakter fra soppen reishi, og urtene safran og melisse. Hver for seg er de kjent for å kunne hjelpe på søvnproblemer med forskjellig effekt. Alle ekstraktene som benyttes er standardiserte slik at produktet skal gi samme gode effekt hver gang. Tidligere navn: SuperSleep
865228