Til toppen

SuperZym 1 60 Kapsler

Varenummer: N30282
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd

ink. mva.

SuperZym består av aktive enzymer som assisterer fordøyelsen og virker normaliserende på mage- og tarmfunksjonene. SuperZym øker næringsopptaket, og gir deg mer energi og overskudd da maten fordøyes effektivt med et lavere energiforbruk. SuperZym1 er et bredspektret enzymkompleks for en effektiv fordøyelse av proteiner, karbohydrater og fett. SuperZym er det første komplette enzymtilskuddet på det norske markedet, spesialutviklet for et nordisk kosthold.
Innhold pr 1 kapsel
Ingrediensermengde% av RI
Pepsidase25.000 HUT
Amylase9.500 DU
Protease 6.010.000 HUT
Protease 3.040 SAPU
Protease 4.515.000 HUT
Glucoamylase12 AGU
Lipase1500 FIP
Alfa-galactosiadse100 GalU
Pectinase10 endo-PGU
Malt diastase400 DP
Invertase325 SU
Cellulase100 CU
SuperZym-1 vegetabilsk enzymkompleks; kapselhjelpestoff: hydroksprpylmetylcellulose; fyllmiddel: riskli; kapselhjelpestoffer: vann, mellom kjedede fettsyrer.
1 til 2 kapsler til dagens hovedmåltider; frokost, lunsj og middag. Prøv deg frem da behovet varierer for den enkelte. Ta gjerne SuperZym midt i måltidet.
Kapselen skal alltid svelges hel. SuperZym kan trygt brukes sammen med andre preparater for mage og tarm.

Superzym er ikke beregnet for barn under 5 år.
Det inneholder en unik kombinasjon av fire spesifikke enzymer for fordøyelse og spalting av proteiner, ned til raskt opptakelige peptider og aminosyrer. SuperZym inneholder også forskjellige enzymer som bryter ned stivelse, fiber og tungfordøyelige karbohydrater til sukkerstoffer som kroppen kan nyttiggjøre seg av. I tillegg inneholder SuperZym lipase - et enzym som hjelper til å bryte ned fettstoffer fra maten vi spiser.