Til toppen

Tangpulver - grovt 140g

Varenummer: N31317
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Natur-Drogeriet A/S

ink. mva.

Grovt tangpulver fra Natur-Drogeriet består av pulverisert grisetang, blæretang og sagtang (Ascophyllum nodusum, Fucus vesiculosus, Fucus serratus). Innhold av jod i tørket tang vil ha naturlige variasjoner etter voksested. Natur-Drogeriets tangpulver inneholder 0,03-0,2 % jod. Natur-Drogeriets Tangmel kan berike måltider med komplekse næringsstoffer, som kan ha vesentlig betydning for den daglige sunnhet. Fremstilt av utsøkte havplanter, som er tørket og avsaltet på skånsom måte.

Ingredienser
Tørket tang (Ascophyllum nodusum, Fucus vesiculosus, Fucus serratus), grovt pulverisert. 
Jodinnholdet er 0,03-0,2%

 

1 knivspiss daglig utrørt i vann, juice eller annen væske. Tangpulveret kan også brukes i supper, sauser eller til brøddeig.

Anvendes sparsomt (1 knivspiss = ca. 250 mg pr. dag), da jodinnholdet er høyt. Skal ikke brukes av barn under 3 år. Skal ikke brukes av de med skjoldbruskkjerteldysfunksjon eller overfølsomhet for jod uten i samråd med lege.

Tang har vært anerkjent som et viktig kosttilskudd gjennom mange hundre år, fordi den inneholder konsentrerte mengder av de livsviktige mikromineralene som vår daglige kost kan mangle. Gjennom årtusener er jorden blitt mer og mer utarmet for disse stoffene. Regnvannet skylder disse ut i havene, og der blir de opptatt i bl.a. tang og tare.

Blæretang (Fucus vesiculosus) 1 kg

Tørket blæretang, ikke beregnet til innvortes bruk.
N34875

Blæretang og lucerne 90 Kapsler

Blæretang og lucerne er et produkt med naturlig innhold av jod og spormineraler. Jod bidrar til normal produksjon av skjoldbruskhormoner og skjoldbruskkjertelens normale funksjon. Jod bidrar også til normal kognitiv funksjon og funksjon i nervesystemet, samt opprettholder normal hud og energiomsetning.
N33558

Shift Jod 60 Kapsler

Shift Jod inneholder jod fra bærekraftig kilde; grisetang. Jod er et essensielt sporstoff som er avgjørende for at skjoldbruskkjertelen og skjoldbruskhormonene skal fungere normalt, og derfor viktig for stoffskiftet. Jod bidrar også til normal hud og normal funksjon i nervesystemet. Tidligere navn: SuperJod Tangen i SuperJod er naturlig, økologisk og bærekraftig. Kun èn kapsel gir deg en optimal daglig dose jod. Unik kvalitet og sporbarhet av råstoffet gjennom DNA analyser.
857956

Tangmel 100g

Tangmel kan brukes som krydder, f.eks. En klype i suppen, sausen eller brødet. Tangpulveret bør brukes sparsomt ettersom jodinnholdet er høyt.
N35560