Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Taurin 60 Tabletter

Varenummer: 931518
EAN: 7058990177496
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Solaray
ink. mva.
  • Naturlig fremstilt aminosyre
Solaray Taurin er et svovelholdig aminosyreliknende stoff, som på grunn av sin kjemiske struktur betegnes som en aminosyre. Taurin produseres i kroppen av aminosyren cystein og vitamin B-6 (pyridoksin).

Oppgitt innhold per døgndose 1-4 tabletter

Innhold mengde
Taurin 500-2000 mg
Ingredienser: Tauringranulat (fortykningsmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), L-taurin, stabilisator (hydroksypropylcellulose)), fortykningsmiddel (cellulosepulver), overflatebehandlingsmiddel (fettsyrer), antiklumpemiddel (magnesiumsalter av fettsyrer, silisiumdioksid), stabilisator (natriumkarboksymetylcellulose).

Anbefalt døgndose: 1 tablett 1-4 ganger daglig med vann.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Magnesium Taurate (L-taurin) 60 Vegkapsler

Magnesium Taurate fra BioCare er et kompleks av magnesium og aminosyren L-taurin, laget for å bidra til redusert tretthet og utmattelse, samt bidra til normal metabolisme, og musklenes- og nervesystemets normale funksjoner. Magnesiumtaurate spaltes til magnesium og taurin ved hjelp av vann når det kommer inn i kroppen.

N35203
Cystein 30 Kapsler

Cystein er en av aminosyrene som inneholder svovel. Cystein bidrar til å vedlikeholde et sunt og glansfullt hår. Over 10 % av håret består av denne aminosyren. Cystein er en svovelholdig aminosyre som kroppen selv kan produsere. Cystein er sammen med glycin og glutamin komponentene i tripeptidet glutation, en av kroppens egenproduserte antioksidanter.

899621
Lenker
Min side