Til toppen

Tranebær 90 Kapsler

Varenummer: N33332
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Natur-Drogeriet A/S

ink. mva.

Tranebærkapsler fra NaturDrogeriet inneholder tørket tranebærsaftkonsentrat. Tranebær er mørkerøde og har en bitter-syrlig smak. Bærene brukes til saft og syltning. Her får du tranebærsaftkonsentrat i praktiske kapsler. Innholdet i kapslene kan tas ut og blandes opp til juice. 1 kapsel inneholder 500 mg konsentrat tilsvarende 12,5 gram tranebær.  

Oppgitt innhold per døgndose 3-6 kapsler

Innhold mengde
Tranebærsaftkonsentrat  1,5 - 3 g
- tilsvarende tranebær 37,5 - 75 g
   
Ingredienser: Tranebærsaftkonsentrat (Vaccinium macrocarpon Aiton), veg.kapsel (hydroksypropylmetylcellulose), antiklumpemidler (magnesiumhydroksid, trikalsiumfosfat), overflatebehandlingsmiddel (magnesiumsalter av vegetabilske fettsyrer).

 

Anbefalt døgndose: 1-2 kapsler 3 ganger daglig før måltid. innholdet kan tas ut av kapslene og blandes i vann/væske.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Bio Life cranex MF 60 Vegkapsler

Bio-Life Cranex MF inneholder en kombinasjon av tranebær og en svært konsentrert tranebærekstrakt. I tillegg har produktet løvetann, persille, d-mannose og ananasekstrakt med høyt innhold av enzymer. Produktet er også tilsatt melkesyrebakterier som er utvalgt spesielt for urinveiene.
N32058

Cran-Max 100 Kapsler

Cran-Max inneholder tranebær og buchu mot lett blærekatarr. Gjennom århundrer har kvinner benyttet de nord-amerikanske tranebærene og den afrikanske legeurten buchu som naturlige midler for urinveiene, mot lette symptomer på blærekatarr. Tranebær har i nyere vitenskapelige studier vist effekt mot lett blærekatarr. Tranebær er rik på C-vitamin, og C-vitamin er en viktig antioksidant som styrker immunforsvaret generelt.
997080

CranActin 90 Kapsler

Solaray CranActin er spesialbehandlet AF™ tranebærekstrakt som anbefales ved lette urinveisplager. Inneholder også C-vitamin som bidrar til immunsystemets normale funksjon.
913167

Tranebær 150 Kapsler

Vegetabilske kapsler med konsentrat av tranebærsaft. 1 kapsel tilsvarer 12-13g tranebær. Pulveret kan tas ut av kapslene og røres ut i vann. Tas gjerne sammen med melkesyrebakterier/probiotika.
N34980