Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Tranebær 90 Kapsler

Varenummer: N33332
EAN: 5703137077109
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Natur-Drogeriet A/S
ink. mva.
  • Tranebærsaftkonsentrat
  • Kapslene kan åpnes og blandes i væske
Tranebærkapsler fra NaturDrogeriet inneholder tørket saftkonsentrat av tranebær. Tranebær er mørkerøde bær og har en bitter-syrlig smak. Bærene brukes til saft og syltning. Her får du tranebærsaftkonsentrat i praktiske kapsler. Innholdet i kapslene kan tas ut og blandes opp til juice. 1 kapsel inneholder 500 mg konsentrat tilsvarende 12,5 gram tranebær.  

Oppgitt innhold per døgndose 1-6 kapsler

Innhold mengde
Tranebærsaftkonsentrat  500 - 3000 mg
- tilsvarende tranebær 12,5 - 75 g
   
Ingredienser: Tranebærsaftkonsentrat (Vaccinium macrocarpon Aiton), veg.kapsel (hydroksypropylmetylcellulose), antiklumpemidler (magnesiumhydroksid, trikalsiumfosfat), overflatebehandlingsmiddel (magnesiumsalter av vegetabilske fettsyrer).

 

Anbefalt døgndose: Voksne og barn over 11år: 1-2 kapsler 1-3 ganger daglig.
Hvis ønskelig kan innholdet tas ut av kapslene og blandes i vann/væske.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.

Tranebær 150 Kapsler

Vegetabilske kapsler med konsentrat av tranebærsaft. 1 kapsel tilsvarer 12-13g tranebær. Pulveret kan tas ut av kapslene og røres ut i vann. Tas gjerne sammen med melkesyrebakterier/probiotika.

N34980
Bio Life cranex MF 60 Vegkapsler

Bio-Life Cranex MF inneholder en kombinasjon av tranebær og en svært konsentrert tranebærekstrakt. I tillegg har produktet løvetann, persille, d-mannose og ananasekstrakt med høyt innhold av enzymer. Produktet er også tilsatt melkesyrebakterier som er utvalgt spesielt for urinveiene.

N32058
Cran-Max 100 Kapsler

Cran-Max inneholder tranebær og buchu mot lett blærekatarr. Gjennom århundrer har kvinner benyttet de nord-amerikanske tranebærene og den afrikanske legeurten buchu som naturlige midler for urinveiene, mot lette symptomer på blærekatarr. Tranebær har i nyere vitenskapelige studier vist effekt mot lett blærekatarr. Tranebær er rik på C-vitamin, og C-vitamin er en viktig antioksidant som styrker immunforsvaret generelt.

997080
CranActin 90 Kapsler

Solaray CranActin er spesialbehandlet AF™ tranebærekstrakt som anbefales ved lette urinveisplager. Inneholder også C-vitamin som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

913167
Lenker
Min side