Til toppen

True Gum Ginger 21g

Varenummer: N36655
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: True Gum

ink. mva.

  • Produsert i Danmark
  • Plastfri
  • Sukkerfri, inneholder søtningsmidler.

Sukkerfri True Gum tyggegummi med varm og livlig smak av frisk ingefær og gurkemeie. Plastikkfri tyggis som kicker smaksløkene!

Næringsdeklarasjon per 100 gram:

Energi (kJ/kcal) 835 / 200
Fett  0 g
- hvorav mettede fettsyrer

0 g

Karbohydrater  78 g
- hvorav sukkerarter 0 g
 - hvorav polyoler 77 g
Protein 0 g
Salt  0 g
   
Ingredienser: Søtningsmidler (xylitol*, steviolglykosider), chicle gum base, naturlig ingefæraroma og andre naturlige aromaer, fuktighetsbevarende middel (glycerin), stabilisator (gummi arabicum), gurkemeiepulver (0,1%), gulrotekstrakt, overflatebehandlingsmiddel (karnaubavoks) ).  
*Fra Frankrike.  

Oppbevares tørt og kjølig.

Overdrevent inntak kan virke lakserende.

Nyhet

True Gum Lemon 21g

Diggeste tyggisen uten sukker og med en saftig eksplosjon av sitronsmak! Både sur og søt på samme tid, og en plastikkfri tyggegummi fra True Gum som er verdt å prøve.
N36656
Nyhet

True Gum Raspberry & Vanilla 21g

Plastikkfri tyggegummi fra True Gum med en nydelig smak av friske bringebær kombinert med en touch av herlig vanilje. Her det fritt for sukker og kunstige bæraromaer!
N36654
Nyhet

True Gum Strong Mint 21g

Sukkerfri tyggegummi med kraftig myntesmak, helt fri for plastikk! True Gum bekjemper dårlig ånde og plastforurensning, én bit av gangen. Prøv denne tyggegummien som er herlig oppkvikkende og gir deg en kald, frisk pust.
N36653
Nyhet

True Gum White Peppermint 21g

Med True Gum White Peppermint kan du si hei til hvite tenner! Forfriskende og sukkerfri tyggegummi helt fri for plast i motsetning til vanlig tyggis. Laget med tannpleiefremmende xylitol og kalsiumkarbonat – bra for tennene, en frisk ånde og miljøet.
N36652