Til toppen

True Gum Lakris & Eucalyptus 21g

Varenummer: N36657
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: True Gum

ink. mva.

  • Plastfri
  • Sukkerfri
  • Intens og unik smak

Plastfri og sukkerfri tyggegummi med ekte skandinavisk smak: True Gum tyggegummi med smak av lakris og forfriskende eukalyptus, en intens blanding. En unik tyggegummi som er som noe du aldri har smakt. Søtet med xylitol og steviolglykosider.

Næringsdeklarasjon per 100 gram:

Energi (kJ/kcal) 843 / 202
Fett  0 g
- hvorav mettede fettsyrer

0 g

Karbohydrater  76 g
- hvorav sukkerarter 0 g
 - hvorav polyoler 73 g
Protein 0,5 g
Salt  0 g
   
Ingredienser: Søtningsmidler (xylitol*, steviolglykosider), chicle gum base, lakrisrotekstrakt (4%), fuktighetsbevarende middel (glycerin), naturlig eukalyptusaroma og andre naturlige aromaer, stabilisator (gummi arabicum), byggmaltekstrakt, overflatebehandlingsmiddel ( karnaubavoks).   
*Fra Frankrike.  

 

Inneholder lakris - personer med høyt blodtrykk bør unngå overdrevent inntak.

Overdrevent inntak kan virke lakserende.

Oppbevares tørt og kjølig.

Nyhet

True Gum Ginger 21g

Sukkerfri True Gum tyggegummi med varm og livlig smak av frisk ingefær og gurkemeie. Plastikkfri tyggis som kicker smaksløkene!
N36655
Nyhet

True Gum Raspberry & Vanilla 21g

Plastikkfri tyggegummi fra True Gum med en nydelig smak av friske bringebær kombinert med en touch av herlig vanilje. Her det fritt for sukker og kunstige bæraromaer!
N36654
Nyhet

True Gum White Peppermint 21g

Med True Gum White Peppermint kan du si hei til hvite tenner! Forfriskende og sukkerfri tyggegummi helt fri for plast i motsetning til vanlig tyggis. Laget med tannpleiefremmende xylitol og kalsiumkarbonat – bra for tennene, en frisk ånde og miljøet.
N36652